Reklaam sulgub sekundi pärast

KINGIIDEE! BEAUTY BOX vaid 29 €

Parima jõulukingi väljanuputamine on vahel tõeliselt raske. Harjumuspäraselt aitab sind hädast välja Buduaar Beauty Box, mis sisaldab hooaja vajalikumaid ilu- ja tervisetooteid. Karbi eripäraks on soodne hind, mis päädib kvantiteedi-kvaliteedi suurepärase suhtega. Püsitellijale vaid hind vaid 29 € (tavahind 35 €). Tegelik karbi väärtus on 70 €. PS! Beauty Box tuleb soliidses mustas karbis. Valmis kinkimiseks!

Mida sisaldab Beauty Box? 

Dermosili Limited Collection Body & Mind dušikreem 

Värsked ja pehmed dušihetked aktiivses argipäevas. Dušikreemi lõhnas on tunda greibi erksust ja ingveri soojust. Pärast pesemist on nahk pehme ja tulvil uut elujõudu.

Klorane šampoon hiniini ja vitamiin B-ga

Hiniini ekstrakt ja vitamiinid B5, B6 ja B8 stimuleerivad juuksejuuri, annavad juustele jõudu ning aitavad peatada juuste väljalangemise.

Klorane juuksepalsam hiniini ja vitamiin B-ga

Hiniini ekstrakt ja vitamiinid B5, B6 ja B8 stimuleerivad juuksejuuri, annavad juustele jõudu ning aitavad peatada juuste väljalangemise. Eriti mahe koostis puhastab ja annab energiat väsinud juustele, muutes need läikivaks ja tervemaks. Hüpoallergiline.

 

Avene Trixera Nutrition ihupiim kuivale nahale

Tundliku, kuiva ja väga kuiva naha hooldamiseks. Taastab, toidab ja rahustab tundlikku kuiva nahka. Taimsete lipiidide trio tõstab naha vastupidavust kuivuse suhtes, taastades naha kaitsebarjääri.

Palmer’s kookose, kakaovõi või shea-või kehalosjoon 

Palmer’si  kookose ja shea- ja kakaaovõi tooted on looduse enda looming, mis rikastatud inimese tarkusega.

Turbliss sügavniisutav turbamask 

Turbamask sisaldab kodumaise kosmeetilise turba, kolloidse kaera, mee ja loodusliku probiootikumi ainulaadset kooslust, mis niisutab nahka sügavuti, aitab ära hoida nahaärritust ja tõstab naha elastsust.

 

SVR Sensifine AR mitsellaarvesi

Mitsellaarvesi punetusele kalduvale ja tundlikule nahale.

 

SVR Topialyse puhastav mitsellaarõli

Rahustav ja puhastav kuiv mitsellaarõli.

 

D’Difference meigieemaldusrätikud

100% biolagunevast viskoosist meigieemaldussalvrätid on ülipehmed ja vastupidavad.  Eemaldavad meigijäägid ja mustuse näolt ning saavad jagu ka ripsmetušist. 

 

Be Beautiful toorbatoon

Mõnusalt hapuka maitsega, millele lisab maitset lisaks vaarikatele ka kookos ja Be More Be Beautiful supertoidusegu. Batoon on ideaalseks vahepalaks enne/pärast trenni, tööl ning miks mitte ka koolis või matkal.

Telli Beauty Box endale SIIT.