Reklaam sulgub sekundi pärast

KINGIJUHEND: Kuidas valida välja parimad ehted jõulukingiks?

Pole peaaegu ühtegi teist kingitust, mis oleks niivõrd aegumatult klassikaline, kui seda on ehted. Olgu tegemist kallima, lapsevanema või parima sõbraga, kaunis ehe on alati unustamatu kingitus. Kui oled parasjagu kingiotsinguil ning ei tea täpselt, milline kingitus sobiks sinu lähedasele kõige paremini, siis Jahonts annab alljärgnevalt mõned nõuanded, mis aitavad välja valida parimad ehted jõulukingituseks.

Kingitus olgu personaalne

Enne, kui hakkad kingitust valima, tasub mõelda kingisaaja isiklikule maitsele. See on eriti oluline ehete ostmisel, kuna igaühel on välja kujunenud teatud maitse ehete osas. Kas su lähedasele meeldivad tagasihoidlikumad ehted? Kas ta eelistab kuld- või hõbeehteid? Mida arvab ta teemantehetest? Kas ta kannab kõrvarõngaid?

Mõtle põhjalikult sellele, milliseid ehteid kannab kingisaaja igapäevaselt ning tee valik sellest lähtuvalt. Ühtlasi on kingiotsing niiviisi lihtsam – näiteks kui sa tead, et kingisaaja ei kanna hõbeehteid, saad uurida lähemalt ainult kuldehteid, välistades kohe ühe teatud ehtekategooria.

Teine oluline asjaolu, mida kaaluda, on ehete kvaliteet. Kuigi paljud poed pakuvad ehteid suurte soodustustega ning ehtesära võib muuta otsustamise raskeks, on oluline mõelda ka sellele, et isegi, kui hinnasilt on veenev, ei pruugi saada raha eest parimat väärtust. Kvaliteetsed kuld- või hõbeehted, mis on pärit usaldusväärsetest müügikohtadest, kestavad aastaid, tuues sedasi rohkem rõõmu kui nipsehted, mis kaotavad oma sära ja värvi üksnes mõne kuu jooksul.

Teemantid ja kalliskivid on alati õige valik!

Nagu öeldakse, siis teemantid on iga naise parimad sõbrad. See võib olla küll kulunud väljend, kuid ei saa eitada, et säravate briljantidega ehted toovad kingisaaja näole alati naeratuse. Kui kombineerida kaunis teemant näiteks kollase või valge kullaga, on tulemuseks meeldejääv kingitus, mis kestab aastaid.

Kui kingisaaja kannab kõrvarõngaid, on briljantide ja kullaga kõrvarõngad üks parimaid valikuid. Väiksemad täppkõrvarõngad sobivad hästi ka igapäevaseks kandmiseks, isegi, kui need on kaunistatud vääriskivide ja briljantidega. Tänu briljandi särale sobivad samad tagasihoidlikud kõrvarõngad ka pidulikuma riietuse juurde, muutes väljavalitud kõrvarõngapaari mitmekülgseks ja praktiliseks kingituseks.

Kui soovid muuta kingituse eriti personaalseks, tasub mõelda kingisaaja lemmikvärvile või isegi lemmikule vääriskivile, mis võiks olla kombineeritud briljandiga. Näiteks leiab Jahontsi kõrvarõngavalikust topaasi ja teemantiga kõrvarõngad, mille klassikaline ilu sobib suurepäraselt jõulukingituseks.

Ka kaelakee või ripats on eriline kingitus, kuna ehet kantakse südame lähedal – see mõte muudab kaelakee eriti unikaalseks kingituseks. Üks aegumatuid valikuid on südamekujulise ripatsiga kaelakee, mis võib sümboliseerida sinu ja kingisaaja omavahelist lähedust.

Kui kingisaaja on juhtumisi sinu kallim, siis on jõuluaeg parim aeg selleks, et küsida kallimalt see kõige olulisem küsimus. Pole paremat viisi ühele põlvele laskumiseks, kui teha seda briljantidega kaunistatud kuldsõrmuse saatel.

Kust osta ehted jõulukingituseks?

Jõulueelne kingistress võib olla eriti pingeline nende jaoks, kes pole veel kingitusi hankinud ning otsivad parasjagu sobivat ehet oma lähedasele. Kui sa oled üks neist, kes pole veel leidnud õiget kingitust, siis ei tasu muretseda, kuna Jahontsi ehtepood aitab rahuldada iga kingisoovi.

Kui sa ei soovi kodust välja minna ning naudid veebis ostlemist, võid valida eelistatud ehte välja Jahontsi veebipoe vahendusel. Ehkki pühade eel võib tarne võtta aega kauem kui tavaliselt, toimetatakse tavapäraselt pakid kohale kahe kuni viie tööpäeva jooksul.

 

Kui tahad aga oma silmaga ehteid kaeda ning ei soovi kullerit oodata, võid võtta sammu lähima Jahontsi poe suunas. Jahontsi poed asuvad Narvas Astri keskuses, Tartus Lõunakeskuses ja Tallinnas Järve keskuses. Ära vaeva enam kingiideedega pead – kingi lähedasele särav ehe, mis tuletaks talle sind alati meelde.