Reklaam sulgub sekundi pärast

KIRG, ENERGIA JA KONFLIKTID: tänane täiskuu toob sinu ellu palju uut

Täna, 14. oktoobri öösel kõrgub taevas maagiline täiskuu, mis sel korral toob endaga kaasa tavapärasest rohkem emotsionaalseid kõikumisi - inimsuhted muutuvad keerulisemaks, õhus on elekrit ning tülid on kerged tekkima. Jõuline täiskuu soosib sel korral uute projektidega alustamist, oma pikaajaliste eesmärkide poole püüdlemist.

Kui sa oled juba pikemat aega tahtnud midagi ära teha, siis just nüüd on parim aeg sellega algust teha. Energiat on sul tavapärasest rohkem, ent ole ettevaatlik - ka kärsitust on palju ja see võib endaga kaasa tuua traumasid.

Tänane täiskuu mõjutab inimesi paar päeva enne ja paar päeva pärast, mis tähendab, et ka järgneval paaril päeval võib suhetevaldkonnas palju ootamatusi esile kerkida. Kui sa tunned, et sinu suhtes on sära juba ammu kadunud, siis on võimalik, et just nüüd sulgub see uks lõplikult ning avaneb uus.

Jõulised energiad on liikvel veel mitu päeva ning võivad suhted kõige lähedasematega pisut keeruliseks muuta, ent see pole sugugi halb, sest päevavalgele tuleb tõde ja nii mõnigi lahkheli saab klaaritud. 

Võta vastu kõik uus, mis sinu ellu tuleb ning ole valmis oma mugavustsoonist välja astuma.

Allikas: Me Naiset