Reklaam sulgub sekundi pärast

KIRGLIK INVESTEERIMISPANKUR mõrvas prostituudi jõhkral moel

Šveitsis leidis paar aastat tagasi aset inetu intsident, mis sai lõpliku lahenduse alles nüüd. Mainekas investeerimispankur, kes 2014. aasta varasügisel mõrvas Žürichis poolatarist prostituudi, mõisteti seitsmeteistkümneks aastaks trellide taha, kuigi mees ise väidab, et tapmine polnud tahtlik.

Šveitsis leidis paar aastat tagasi aset inetu intsident, mis sai lõpliku lahenduse alles nüüd. Mainekas investeerimispankur, kes 2014. aasta varasügisel mõrvas Žürichis poolatarist prostituudi, mõisteti seitsmeteistkümneks aastaks trellide taha, kuigi mees ise väidab, et tapmine polnud tahtlik.

Kohtu otsusega mõisteti 49aastane mees süüdi ning talle määrati lisaks vanglakaristusele rahatrahv ligikaudu 33 000 euro ulatuses, mis tuleb maksta tapetud prostituudi perele, vahendab The Local.

Mõrvatuks osutus Poola päritolu 25aastane naine, kes töötas Zürichi ööklubis nii tantsija kui prostituudina. Pankur kasutas prostituutide teenuseid üsnagi sageli ning tal tekkis poolatariga suhe. Mehe enda silme läbi ei olnud tapmine plaanitud ning see kõik juhtus vihahoos, kui naine oli talle öelnud, et ei taha temaga kokku kolida ning nõudis mehelt raha. Selle peale oli ta naist kägistama hakanud, kuid ei arvanud, et see naise tapab.

Mees võttis omaks tõsiasja, et ta tappis naise, kuid mitte seda, et tegu oli ettekavatsetud mõrvaga.

Uurimise käigus selgus aga mitmeid nüansse, mille kohaselt on alust väita, et pankuril oli kindel plaan naine mõrvata. Politsei leidis poolatari laiba tema veinikeldrist ning see oli pakitud kohvrisse. 

Nimelt olid pankur ja prostituut 2014. aasta 15. septembril koos hotellis viibinud ning peale seda pidi naine oma perele külla sõitma, kuid seda ei juhtunud ning perekond võttis ühendust politseiga, kes juhtlõngade abil pankurini jõudis. Selgus, et tol õhtul oli mees tühja kohvriga hotelli läinud ning sealt väljudes oli kohvris naise laip.

Avastades pankuri kodust kohvri naise laibaga, algatati kohtuasi ning kolm aastat kestnud eeluurimise perioodi veetis mees vanglas. Tänase seisuga tuleb tal trellide taga veeta veel 14 aastat.