Reklaam sulgub sekundi pärast

Kirill Safonov puhkas paradiisis! Galerii!

Disainer Kirill Safonov(26) käis külma talve lühendamiseks koos sõpradega paarinädalasel puhkusel Aasias. Moekunstnik rääkis Buduaarile oma inspireerivast reisist ning kuigi ta jäi kõigega väga rahule ja koges paradiisi, ei tahaks ta Eestist ära kolida. 

 

Disainer Kirill Safonov(26) käis külma talve lühendamiseks koos sõpradega paarinädalasel puhkusel Aasias. Moekunstnik rääkis Buduaarile oma inspireerivast reisist ning kuigi ta jäi kõigega väga rahule ja koges paradiisi, ei tahaks ta Eestist ära kolida. 

Kirill valis reisisihtkohaks Tai ja Lõuna-Vietnami eelkõige nende riikide kliima pärast ning loomulikult ka inspiratsiooni ammutamiseks. Kaasas oli ka teine moespetsialist Ženja Fokin ning lennutas neid GoTravel. "Käisin koos sõpradega paarinädalasel reisil. Kõigepealt külastasime Bangkoki, sealt edasi Lõuna-Vietnami suurimat linna Ho Chi Minh'i ja ära käisime ka väiksel Vietnami saarel nimega PhuQuoc. Need on just sellised kohad, kus on kogu aeg suvi. Päike paistab ja värskeid puurvilju saab oma käega puudelt võtta," imestab ta.

Esimesena külastati Tai linna Bangkoki. "Bangkok on väga suure loomingulise energeetikaga linn, kust sai väga palju inspiratsiooni. Suured kõrged honed ja kaasaegne elu, samal ajal võis kesklinnas näha, kuidas kohalikud inimesed müüvad enda tehtud asju Prada butiigi kõrval. Tihti oli see söök või ka fake Prada." 

Pärast Bangkoki lendas Kirill edasi Lõuna-Vietnami Ho Chi Minhi, kuid see linn meenutas rohkem hoopis Hiinat. "Vaid tunniga jõudsime ühest reaalsusest teise. Vietnami Sotsialistlik Vabariik on väga huvitav maa, aga võrreldes Bangkokiga oli Ho Chi Minhil hoopis teine energeetika, mis meenutas mulle pigem Hiinat. Tänavad olid väga värvilised ja elurütm tempokas. Hommikul käis terve linn suurtes parkides hommikuvõimlemist tegemas ja alles siis alustasid tööpäeva!"

Ho Chi Minh'is huvitas Kirilli enim sealsete moekunstnike looming. "Ho Chi Minh'is asub väga kuulus disainerite butiik nimega Vietnam Designers House. Seal on olemas Vietnami disainerite ainueksemplarid. Märkasin, et Aasia disainerite orientiiriks on samad moetendentsid mis Euroopas, aga lisatud on oma identiteeti ja käekirja," seletab ta idamaist moodi. Viimaseks sihtkohaks jäi väga vaikne paradiisisaar nimega PhuQuoc, kus oli valge liiv ning kõik, mis ideaalseks puhkuseks vajalik.

Reisi meenutades meeldis Kirillile enim sealne loodus ja mõnus kliima. "Oli selline tunne, et terves maailmas on praegu suvi ja +35 kraadi. Loodus inspireeriski mind kõige rohkem! Reis ongi minu jaoks väga hea võimalus leida midagi uut ja põnevat ja märgata seda, mida sa igapäeva elus ei tähelda ning reisil oled nagu lakmuspaber!" Kuigi Kirill nautis sooja ilma, siis Eestist ära kolida ta ei tahaks, sest enim meeldivad talle just elurütmi poolest Põhjamaad nagu näiteks Rootsi, Norra ja Taani.

Tene Sommer

 

[gallery ids="1934440,1934449,1934459,1934469,1934477,1934485,1934493,1934501,1934511,1934519,1934528,1934536,1934544"]