Reklaam sulgub sekundi pärast

KOERA URIINI JOOMINE aitas naisel aknest vabaneda!?

Hiljuti kogus internetis populaarsust video, kus naine oma koera uriini joob. Väidetavalt aitas uriin naise aknest terveks ravida, aitab tal kogu aeg rõõmsameelne olla ning naise sõnul on koera uriin ka suurepärane vähiravim, vahendab Daily Mail.

"Paljud teie seast on küsinud, kuidas ma alati nii hea välja näen, kuidas mu meik nii täiuslik on või kuidas mu näonahk alati sedasi kumab," räägib videoklipil ameeriklannast loomaarmastaja Lynn Lew. Tugeva meigikihiga Lynn väidab videos, et tema koera veel soe kehavedelik aitas tal naha imekauniks ja säravaks muuta. 

Seejärel näeme videos, kuidas naise koer puu kõrval jalga tõstab, naine uriini osavalt plasttopsikusse kogub ning topsi tühjaks kulistab. 

"Enne, kui ma koerapissi jõin, olin ma depressioonis, ma olin õnnetu ja mul oli akne. Koera uriinis on A-vitamiini, E-vitamiini, 10 grammi kaltsiumit ja samuti on tõestatud, et see ravib vähki," lisab Lynn. 

Inimeste või loomade kehavedelike joomist tuntakse uriiniteraapia nime all ning iidses Roomas, Kreekas ja Egiptuses oli see väga populaarne. Eksperdid kinnitavad aga, et sellele vaatamata võib see inimesele hoopis ohtlik olla. Holistilise toitumisnõustaja Joy McCarthy sõnul võib koera uriin sisaldada toksiine ja isegi mürgiseid aineid nagu taimemürki aedadest, antibiootikume ja hormoone, mistõttu ei ole tegemist ohutu tegevusega.

Vaata kõnealust videot siit