Reklaam sulgub sekundi pärast

KOGU TÕDE NUTIKAST nutrikosmeetikast

Kui kreemid mõjutavad naha pindmisi kihte, toimivad teatud toidulisandid naha sügavamates kihtides. Et tugevdada naha struktuuri ja sidekudet, tasub kollageeni, elastiini ja hüaluroonhapet manustada ka seespidiselt. See on kontseptsioon, mis joonib alla uue tõusva trendi, nutrikosmeetika põhimõtte.

Et pakkuda ilu ja heaolu lahendusi, mis töötaks seestpoolt välja, sealjuures arvestades iga inimese personaalseid vajadusi, loodi Prantsusmaal 2006. aastal Biocyte kaubamärk, mis tänaseks on pälvinud nutrikosmeetika vallas rahvusvahelise tunnustuse. Ilu- ja toidutööstust ühendavaid toidulisandeid on nüüd võimalik osta ka Eestist – Biocyte nutrikosmeetika ametlik edasimüüja Eestis on Ultimate Beauty. 

Biocyte on võtnud vananemisega seotud tegurite mõistmiseks rakubioloogia konteksti, keskendudes kolmele peamisele probleemile: esteetiline vananemine, kehakaalu kontrollimine ning rakkude vananemine.

Esteetilise vananemise vastu

Esimene nähtav tegur vananemisel on meie naha ja juuste välimus. Enamikel meie rakkudel on loomulik võime taastuda ning naharakud teevad seda 4–6 nädala jooksul. Et tagada nende taastumine 100% ulatuses, tasub uuendada sidekoe olulisi ehitusplokke: kollageeni, elastiini ja hüaluroonhapet. Põhjusel, et need on suunatud naha kõige olulisemale osale – dermisele, on suukaudsete toimeainete mõju suurem ning kestvam.

Kollageen on proteiin, mida võib leida pea kõikidest keha struktuuridest: nahk, kõhred, kõõlused, sidemed ja sidekoed. Paraku hakkab kollageen kehast kaduma juba alates 25-eluaastast. Nahk muutub õõnsaks, kaotab elastsuse ning ilmnevad kortsud. Just seepärast on oluline kasutada kollageeni täiendavaid tooteid, et hoida nahk ilus ning ennetada kortse, hoida liigsed ja kõõlused tervena! Biocyte on loonud ideaalse tootevaliku kollageeni sisaldavatest kummikommidest, batoonidest, tablettidest ning lahustuvatest pulbritest, mida segada vee, piima või smuutiga.

Hüaluroonhape on glükosaminoglükaan (kombinatsioon paljudest molekulidest), mis on laialt levinud meie liigestes ja nahas. Hüaluroonhappe struktuur annab niisutavaid omadusi, sidudes rakkude vahel olles vett, samuti on tema ülesandeks stimuleerida kollageeni moodustumist ning toota elastiini. Ka hüaluroonhappe tootlikus väheneb ajaga. Kui 35-aastase inimese nahas sisaldub 65% hüaluroonhapet, on seda 60-aastase nahas kõigest 10–20%. Biocyte tootevalik pakub laialdase valiku erinevaid hüaluroonhappeid parima efektiivsuse saavutamiseks.

Elastiin on proteiin, mis vastutab selgroogsete kudede elastsuse eest. See annab elastsetele kiududele vastupidavuse ning võimaldab nahal taastada algasendi, kui seda näpistatakse või venitatakse. Vanuse suurenedes elastiini süntees väheneb, mille tagajärg on naha toonuse kadumine. Biocyte elastiinikapslid aitavad kustutada naha esimesi vananemise märke ning säilitavad naha toonuse ja elastsuse.

Mõjurid nagu stress, saastumus, väsimus, aastaaegade vahetus, suur kuumus jms võivad juukseid päev-päevalt kahjustada. Meie juuksed koosnevad 80% ulatuses keratiinist. See proteiin kaitseb juukseid, andes neile elastsuse ja tugevuse. Biocyte sarjade Keratine Forte ja Keratine Max kapslid ja lahustuvad pulbrid sisaldavad puhast keratiini, mis soodustab juuksekasvu ja muudab kiharad tugevamaks.

Kaalu mõjutavad ja üldise heaolu toidulisandid

Halvad toitumisharjumused põhjustavad kaalutõusu ning kiire elutempoga maailmas ei ole alati lihtne oma kehakaalu tagasi kontrolli alla saada. Kehakaalu tõus on tingitud paljudest teguritest, mis nõuavad erinevaid lahendusi, milledest üheks on manustada salenemise toidulisandeid. Viimased mõjutavad ilu ja kaalu, sealjuures on neil ka suur mõju üldisele heaolule. Ka jätkusuutlikul füüsilisel trennil on oluline roll kehakaalu vähenemisel ning rakkude vananemise kontrollimisel. Kes otsib spetsiaalset tuge saleduskuuri läbimiseks, mis aitaks toitumisharjumused muuta taas tervislikuks, hoiaks tagasi söögiisu ning eemaldaks liigsed vedelikud ja mürgid, saab abi Biocyte innovaatilistest toidulisanditest. Näiteks Ketoslimi salendav tootevalik sisaldab vaarika ketooni ehk ensüüme, mis aitavad põletada rasva ning kiirendada ainevahetust.

Enneta vananemist, jää terveks!

Biocyte toidulisandite üks peamisi eesmärke on võidelda rakkude vananemisega. Iga toote valem sisaldab looduslikke, eksklusiivseid ja uuenduslikke koostisosi, et pakkuda tõhusaid lahendusi püüdlusele jääda nooreks nii kauaks kui võimalik. Võimalik on valida toidulisandite vahel, mis ennetavad oksüdatiivset stressi, tugevdavad immuunsüsteemi, vähendavad väsimust ja stressitaset, parandavad mälu ja suurendavad energiataset, tugevdavad luid ja lihaseid. Liposoomsel kujul valmistamine tagab toimeainete maksimaalse imendumise. Näiteks on pakkumisel liposomaalsed C-vitamiini kapslid, liposoomne koensüüm Q10, kolme peamist mineraali (kaltsium, magneesium, tsink) ühendav liposoomne toidulisand, aga ka oomega-3-rasvhappe kapslid ning viie ženšenni kompleks.

Biocyte on loonud parimad kombinatsioonid nutrikosmeetika potentsiaalist, hankides haruldasi koostisosasid, mis on saadud kõige arenenuma biotehnoloogia teel. Kooskõlas tavapärase meditsiiniga on Biocyte tootevalik teinud hämmastavaid edusamme toitainete puhtuse, imendumise ja nende koostoimete osas.

Ultimate Beauty OÜ

www.ultimatebeauty.ee

[email protected]

tel. (+372) 530 7770

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar mai-juuni 2019.