Reklaam sulgub sekundi pärast

KOHAL! OSTA BODY 2020 märkmik, saad kingituseks näo- ja kehakreemi!

Meil on häid uudiseid - kõikide naiste lemmik elustiilimärkmik BODY 2020 on siin! Ostes nüüd BODY märkmiku Buduaari eelmüügist, saad kingituseks Dermosili Body & Mind näo- ja kehakreemi. Miks on BODY 2020 seevõrd fenomenaalne?

Osta BODY Buduaari kontorist Peterburi tee 81, Tallinn, E-R 9-17 või telli SmartPOST pakiautomaati.

Buduaari BODY on naiste multifunktsionaalne elustiilimärkmik, mis erineb paljuski teistest aastakalendritest. Buduaar BODY pakub võimalust kirja panna infot nii töö, trenni, vaba aja, tervislike eluviiside kohta kui ka suuremate ostuplaanide ja kulutuste kohta. 2020 Body on kaunistatud kuldse logoga, kus peal on tiibadega B-täht ja väike meeldetuletus iseendale!

Kas teadsid, et kõige parem on oma kehakaalu hoida või kaalueesmärki saavutada, kui jälgid oma kaalu ja toitumist iga päev? Kas vajad meeldetuletust, kui oluline on juua iga päev vähemalt kaheksa klaasi vett? Buduaar BODY pakub võimalust kirja panna infot nii töö, trenni, vaba aja ja tervislike eluviiside kui ka suuremate ostuplaanide ja kulutuste kohta.

Valida on seekord kahe kaanevariandi vahel - särtsakas sinine ning kelmikas mustvalge Janika Sootna kujundatud pildiga.

Buduaar BODY on sulle  vähemalt kolmel põhjusel vajalik:

* Aitab sul igapäevaselt supervormi hoida või seda saavutada, pakkudes süsteemset abi kaloritepõletamise ja trennikoormuse jälgimisel

* Igakuine rahaplaan aitab tulud ja kulud kontrolli all hoida

* Aitab kaasa sinu tervislikule toitumisele, pakkudes igapäevases kalendrivaates võimalust järge pidada ka veejoomise ja toidu kalorite osas

Buduaar BODY 2020 sisaldab 224 lk.

BODY 2020 hinnaks on 11,95 €. Kingituseks Dermosili Body & Mind näo- ja kehakreem.

Telli BODY endale SIIT. Märkmik jõuab sinuni novembrikuu keskpaigas.

PS! 2020 kalendermärkmiku ümber on tagasi kummipael, sest paljud naised andsid tagasisidet, et see on vajalik. Kuulasime teid ning tõime paela tagasi.