Reklaam sulgub sekundi pärast

KÕHT MUUDKUI KASVAB! Rase Getter Jaani lausa särab

Armastatud lauljatar Getter Jaani kohtus oma elukaaslase Ott-Sander Palmiga 2011. aastal "Tantsud tähtedega" saates, kus noormees tema tantsupartneriks oli. Kuigi alguses eitasid nad mõlemad oma suhet, on nad nüüdseks juba mitmeid aastaid koos olnud ning peagi on oodata ka perelisa. 

Laupäeval toimunud "Eesti laulu" finaalis esitas Getter ka oma uut singlit "Võta mul käest." Lapseootel naine oli võimaluse eest siiralt tänulik ning postitas südamliku kaadri ka enda Instagrami kontole. Juurde kirjutas ta järgnevad read: "Alati kui olen lava taga valmis, et minna iga hetk lavale, hakkab süda aina kiiremini lööma ja suur ärevus tuleb sisse!

Teie poolt kirjutatud kirjad uue loo ja minu laupäevase esitluse kohta toovad siiani rõõmupisarad silmadesse! Sõnadel on nii suur jõud ja iga positiivne sõna täidab mu südame siira armastusega ja annab jõudu, et teha ikka seda edasi, mida väga armastan! 

Ma olen tänulik, et sain enda uut singlit “Võta mul käest” esitleda Eesti Laulu finaalis, kus pea 8 aastat tagasi täitus minu üks suur unistus! 
Praegu on üks ilusamaid aegu minu elus, ma olen tõesti nii õnnelik ja nii tänulik ja igal hommikul kui ärkan, näpistan ennast, et veenduda, et see ei ole uni!"

Imearmsal klõpsul paistab selgelt silma ka Getteri tublisti kasvanud beebikõht ning tuleb tunnistada, et tulevane ema näeb lausa suurepärane välja.