Reklaam sulgub sekundi pärast

KOHTAMA ÜKSIKISAGA: 3 punkti, mida ta uuelt suhtelt ootab

Kui suhe on saanud läbi, ent mehe ellu jääb laps või lapsed, siis tähendab see, et uut parnerit valides ei tee ta otsust sugugi nii kergekäeliselt, kui kohustusteta vabad ja vallalised mehed seda enamasti teevad. Kui tutvud ning plaanid suhet luua üksikisaga, siis eelnevalt tasuks olla teadlik paarist asjaolust.

Kui suhe on saanud läbi, ent mehe ellu jääb laps või lapsed, siis tähendab see, et uut parnerit valides ei tee ta otsust sugugi nii kergekäeliselt, kui kohustusteta vabad ja vallalised mehed. Kui tutvud ning plaanid suhet luua üksikisaga, tasub eelnevalt olla teadlik paarist asjaolust.

Portaal Your Tango toob välja kolm asja, mida üksikisaga kohtama minnes teada võiks:

1. Ei mingit kiirustamist!

Üksikisa tahab olla veendunud, et sa sobid tema lastega kokku ning enne kui ta sind lastele tutvustab, soovib ta sind põhjalikumalt tundma õppida.

2. Nooruslikkusest ja ilust jääb väheseks, sest üksikisa vajab tõelist partnerit!

Üksikisa ei taha enda kõrvale naist, kellele ta ei saa toetuda. Ta vajab naist, keda saab usaldada ning kes on iseseisev ja hakkamasaaja.

3. Ausus ja otsekohesus.

Kui ta sulle oma lapse või laste olemasolust räägib, vajab ta sinult ausat vastust. On naisi, kes ei taha luua suhet mehega, kellel on juba lapsed ja kui sa kuulud nende hulka, ära varja seda. Üksikisa tahab loomulikult naist, kes aktsepteeriks ka tema lapsi.