Reklaam sulgub sekundi pärast

KÕIGE HULLEMAD asjad, mida günekoloogid on patsiendi vastuvõtul näinud

Günekoloogid on oma tööaja jooksul näinud rohkem kui enamus meist ning suhete ja intiimelu valdkonnas pole ilmselt miskit, mis neid enam üllatada suudaks. Üks noor naine arvas näiteks, et küüslauk ravib tupeseene haigust ning jättis kolmeks päevaks küüslauguküüned on tuppe, mis günekoloogil tuli välja võtta.

Günekoloogid on oma tööaja jooksul näinud rohkem kui enamik meist ning suhete ja intiimelu valdkonnas pole ilmselt miskit, mis neid enam üllatada suudaks. Üks noor naine arvas näiteks, et küüslauk ravib tupeseene haigust ning jättis kolmeks päevaks küüslauguküüned oma tuppe, mis günekoloogil välja tuli võtta.

Allpool on välja toodud paar jahmatavat lugu sellest, millega günekoloogid kokku on puutunud:

Küüslauk.

Patsient saabus vastuvõtule kaebusega, et tema vagiina tulitab hirmsalt ning haiseb ebameeldivalt. Naine kartis, et tal on seenpõletik. Ta oli internetist lugenud, et selle vastu aitab küüslauk ning toppis vagiinasse mitu küüslauguküünt ja unustas need sinna kolmeks päevaks.

Ei mingit ebamugavust.

Vastuvõtule tuli naine koos suure hamburgeriga ning asus seda sööma samal ajal, kui günekoloog tema sees uuringuid tegi ja proove võttis. Günekoloogi jaoks oli see pisut kummaline, aga ta ei hakanud naist keset söömist ka segama. 

Musta värvi rinannibud.

Vastuvõtule tuli naine, kes oli kindel, et tal on rinnavähk ja ta hakkab surema. Naise rinnanibud olid muutunud paari päevaga mustaks. Günekoloog uuris nibusid, pühkis neid desinfitseerivasse lahusesse kastetud vatiga ja must värvus kadus. Selgus, et naise uus rinnahoidja oli värvinud nibud mustaks ja ta polnud end duši all piisavalt hoolikalt pesnud.

Allikas: redbookmag