Reklaam sulgub sekundi pärast

KÕIK NEED TOOTED! Summer Survival Kit vaid 9,90 €

Buduaar TEEN hoolitseb selle eest, et sul oleks suveks kõik vajalik olemas. Survival Kit ahvatleb erinevate ägedate ilutoodete, maiustuste ja esemetega. See võib rõõmustada nii sind kui ka su sõbrannat (superlahe KINGIIDEE!). Ajakirja tellijale on hinnaks 9.90 €. Kui sul ei ole Buduaar TEEN ajakirja aastatellimust, on karbi hind 13.90 €. Hea põhjus kohe tellimus vormistada!

Tegemist on väga praktilise kit'iga, mis muudab suve rõõmsaks ning hoolitseb, et kõik vajalik oleks olemas. Sunshine Survival Kit on saadaval alates 7. juunist, aga eelmüük on JUBA alanud. Tooteid leidub karbis 53 € eest. Komplekte on loetud arv ja need müüvad alati rekordkiirusega läbi – kiirusta!

Mida põnevat peidab endas Buduaar TEEN Summer Survival Kit?

Vichy looduslik mineraalvesi, 500 ml. Vichy looduslik mineraalvesi on looduse meistriteos, mis on sündinud Eestimaa põues ning rikastatud erinevate mineraalidega.

Garnier Ambre Solaire UV Water SPF 30 päikesekaitsesprei, 150 ml. Päikesekaitsesprei kaitseb tõhusalt päikese eest koostise abil, mis on kerge ja värskendav nagu vesi!

Garnier Pure Active Charcoal peel-off mask, 50 ml. Looduslikku sütt ja salitsüülhapet sisaldav näokoorimismask puhastab ummistunud poorid, eemaldab tõhusalt mustuse, ebapuhtused ja komedoonid T-tsoonist.

L’Oréal Paris Elvital juuksekreem Dream Length, 200 ml. Juuksekreem No Haircut Cream kaitseb juukseid kahe suurima vaenlase – murdumise ja lõhenenud otste eest. Uus sari pikkadele juustele!

L’Oréal Paris Elvital šampoon Dream Length, 250 ml. Kreemja hooldava koostisega taastava šampooni abil võib õhukeste ja kahjustunud juukseotstega hüvasti jätta. Uus sari pikkadele juustele!

Garnier Mineral Action Control Clinically Tested antiperspirant, 50 ml. Antiperspirant tagab maksimaalse kaitse – kuiv tunne kuni 96 tunniks!

Jelly Bean kommid, 36 maitset, gurmeetops 80 g

KATJES kummikommid Summer Love 175 g

L’Oréal Paris Colorista Washout ajutine juuksevärv #Dirtypink, 80 ml. Ühenädalane ajutine väljapestav juuksevärv tuhmub iga pesukorraga. Pastellvärvid sobivad blondide, ombre-värvistiiliga või heledate triipude tegemiseks.

L’Oréal Paris Colorista Washout ajutine juuksevärv #Turquoise, 80 ml. Kahenädalane ajutine juuksevärv Washout on väljapestav ja tuhmub iga pesukorraga. Sobib tumedatele juustele.

Telli Buduaar TEEN Sunshine Survival Kit veebilehelt www.buduaar.ee/pood või osta Buduaari kontorist Peterburi tee 81 Tallinnas (E–R kell 9–17). Veebist tellides saad ise järele tulla või tellida paki lisatasu (mittetellijale) eest endale sobivasse SmartPOST pakiautomaati.