Reklaam sulgub sekundi pärast

KOKTEILIPIDUDE KÕRGAEG ESTILEB uusi elegantseid veinikokteile

Kokteilipidude kõrgaeg on kätte jõudnud! Suvistel üritustel tahaks, aga nautida ilusat ilma ja head seltskonda, mitte muretseda erinevate komponentide pärast ning katsetada keeruliste kokteiliretseptidega. Sellel kevadel poelettidele jõudnud Puls Wine Mixid lihtsustavad oluliselt võõrustajate elu, sest suvise kokteili pakkumine pole kunagi olnud lihtsam.

Puls Wine Mixid on uued elegantsed veinikokteilid, milles on tunda puuviljast värskust ja mulliga veinile omast särtsakust. Puls Wine Mixe on saadaval kahes erinevas maitses, kollases pudelis on mangomaitseline jook ning roosas pudelis on esindatud mõnus maasika maitse. Uued kokteilijoogid on mugava keeratava korgiga, mis teeb nende avamise lihtsaks ning ei eelda pudeliavaja käeulatuses olemist.

Atraktiivne pudel annab võimaluse pakkuda jooki pudelist lisades lihtsalt kõrre joomismugavuse eesmärgil, kuid ideaalse suvekokteili saab, kui serveerida Puls Wine Mixe kokteiliklaasist rohke jää ja puuviljadega. Selline jook sobib väga hästi näiteks tervitusjoogiks või lihtsalt nautimiseks sõpraderingis.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist!