Reklaam sulgub sekundi pärast

KOLLAGEEN, see imeasi…

Kui sa peaksid valima ühe toidulisandi, mida tarbida, et olla igavesti noor ja ilus, siis mis see olla võiks? Loomulikult kollageen. Mitmed uuringud on tõestanud, et just kollageenist sõltuvad nii kaunis ja nooruslik nahk kui ka terved ja tugevad juuksed ja küüned.

Kui sa peaksid valima ühe toidulisandi, mida tarbida, et olla igavesti noor ja ilus, siis mis see olla võiks? Loomulikult kollageen. Mitmed uuringud on tõestanud, et just kollageenist sõltuvad nii kaunis ja nooruslik nahk kui ka terved ja tugevad juuksed ja küüned.

Kollageenitooted on maailmas väga populaarseks saanud, sest nende tõhususest räägivad nii teadlased kui superstaarid. Maailma üks armastatumaid näitlejaid, Jennifer Aniston, tunnistas hiljuti ajakirjale People, et tema nooruse saladus peitub kotitäie vitamiinide manustamises ning kollageenil on selles kotikeses väga tähtis roll. Kollageenitooteid on meedias ülistanud ka näitleja Gwyneth Paltrow, moelooja Victoria Beckham ning noorematest kuulsustest Katy Perry ja Khloe Kardashian.

Miks nad seda fännavad?

Alates 30ndast eluaastast peaks iga naine hoolt kandma selle eest, et tema keha kollageenivarud oleksid piisavad, sest keha võime kollageeni toota väheneb iga aastaga. Kuidas neid varusid tagada? Õige proteiinirikas toitumine ja tervislik eluviis on kindlasti suureks abiks, kuid vanuse lisandudes jääb sellest paraku väheks. Siin tuleb appi teadus, mis on pannud naturaalse, näiteks seanahast saadud kollageeni meile sobivasse vormi – et organism seda maksimaalselt vastu võtaks, on see lõhutud lausa molekulaarosadeks ehk ensümaatiliselt hüdrolüüsitud.

Milliseid tooteid eelistada?

Kuna kollageenitooteid tuleb aina juurde, siis kuidas leida endale sobivat? Kindlasti tasub kuulata teiste kogemusi. Kaks kollageenitoodet, mis on toodetud just eelmainitud kujul, on kasutajatelt saanud palju kiidusõnu.

Dermo Modeline on spetsiaalselt välja töötatud vitamiinikompleks naha niiskustaseme, tugevuse ja elastsuse tagamiseks, mille kasutamise tulemusena muutub nahk pehmemaks, säravamaks ning kortsud vähenevad märgatavalt, sõltuvalt nahatüübist isegi kuni 49,9%. Samuti kaitseb see nahka vabade radikaalide ja kahjulike keskkonnatingimuste eest. Kaheksanädalase kuuri järel on nahk märgatavalt pringim ja siledam ning kuni 30% elastsem. Toode sisaldab 5 g ensümaatiliselt hüdrolüüsitud kollageeni ning muid nahale, juustele ja küüntele vajalikke aineid.

Artidol on mõeldud eelkõige aktiivsetele inimestele ning sportlastele, aga ka kõõluse-,  liigese-, põlve- ja seljahädadega kimpus olevatele inimestele. Toidulisand sisaldab 8 g ensümaatiliselt hüdrolüüsitud kollageeni ühes annuses, hinnatud Yucca puu ekstrakti ning B- ja E-grupi vitamiine. Toote koostisosad on hoolikalt valitud ning kokku sobitatud, et muuta liigesed liikuvamaks ning parandada liigeste, kõõluste ja luude seisundit. Lisaks aitab Artidol lihased kiiremini toonusesse saada, stimuleerib liigesevedeliku tootmist, elavdab ainevahetust ja vereringet, parandab taastumist ja vastupidavust ning tagab hea enesetunde ja küllaldase energiataseme.

Testijad räägivad:

Kairi (31): Dermo Modeline muutis juukseid ja küüsi paari nädalaga, Artidol viis põlvevalu!

Kasutasin Dermo Modeline’i  ja Artidoli ühe kuu vältel ning olen positiivselt üllatunud. Kõige suurem muutus toimus esialgu mu juustega, mis muutusid tugevamaks ja pehmemaks, rääkimata nn beebijuustest, mida hakkas iga nädalaga järjest juurde tulema. Küüned, mis mul alati pigem nõrgemapoolsed on olnud, muutusid palju tugevamaks ja kasvavad hästi. Artidoli otsustasin proovida, kuna olen trenni tehes alati oma põlvevaluga hädas olnud, ja see aitas! Endalegi uskumatul kombel ei ole ma nüüd peale mõningaid jooksutrenne seda ebameeldivat põlvevalu enam tundnud. Olen üsna veendunud, et see vitamiinipomm oli minu tervise ja välimuse turgutamiseks suurepärane valik. 

Karin (38): Mu juuksur ei suutnud ära imestada, kui tugevaks juuksed muutusid!

Alustasin Dermo Modeline’i tarbimist, kuna mu nahk oli väga kuiv ja aknele kalduv (eriti sel ühel korral kuus) ning esimesed kortsud, eriti laubal, ei näinud kuigi kenad välja. Esimese asjana peale kahenädalast kasutamist märkasin, et mu näonahk ei nõua enam pidevat kreemitamist. Tavaliselt panin näole kreemi lausa mitu korda päevas. Umbes kuu-kaks pärast kuuri alustamist märkasin, et mu juuksed on tunduvalt paksemad ja kasvavad väga kiiresti. Kuna käin juuksuri juures oma juukseid blondeerimas, siis kinnitas ka tema mu kiiret juuksekasvu, mis on lausa üle 2 cm kuus. Täna joob ka mu juuksur ilueliksiiri ja kiidab samuti! Minu soovitused tootele!

Kalle (44): Tegin juuste väljalangemisele lõpu!

Täheldasin rohket juuste väljalangemist juba aasta tagasi, kuid nüüd otsustasin midagi selles osas ette võtta. Toreda Raja apteekri soovitusel otsustasin teha kuuri Dermo Modeline’iga. Teise kuu lõppedes täheldasin, et mu juuksepiiril on hoopis rohkem juukseid tekkinud. Kindlasti jätkan toote kasutamist veel paar kuud, et maksimaalse tulemuseni jõuda.

Elerin (52): Valutavad liigesed on läinud!

Töötan igapäevaselt külmhoones sundasendis ning liigesed on mulle juba mitu aastat valu teinud. Põlved valutasid samuti, põlveliigesed on suisa nii kulunud, et arst suunas mind operatsiooni järjekorda. Olen joonud Artidoli juba üle kolme kuu ja ma ei tunne enam oma liigeseid, see tähendab, et need ei tee mulle enam liiga. Iga liigesehaige teab, kui suur asi see on! Täna naudin aias tegutsemist ja palju kergemat sammu!

Telli tooted Facebookist: Kollageeni sisaldavad toidulisandid. Samuti leiad need Raja apteegist ja Avancia ilusalongist.