Reklaam sulgub sekundi pärast

KOLM VIISI, kuidas Getter Jaani talvetosse kannab

Külmad tuuleiilid, lumi, kiilasjää ja porine lörts - kõik need põhjused, miks sinu talvine jalatsivalik peaks olema praktiline ja läbimõeldud. 

Mõeldes sellele halastamatule hooajale, kahaneb jalatsivalik kiirelt. Ketsifännidele on meil aga häid uudiseid - Nike on sel aastal naistele talveks loonud tossud: Nike Lunar Force 1 Duckboot! Talvetoss tuleb kahes värvitoonis – must ja õrnroosa, jalats on vetthülgiv, sooja voodriga ning tallal on hea haardavus, et jäistest linnatänavatest üle olla. 

Jalats on leidnud endale armastatud koha ka meie moetoimetaja Jaanika garderoobis. Seega palusime, et ta jagaks meiega nippe, kuidas talvetossusid erinevate outfit'idega kanda saab – trennist tööle ja pidulikule õhtusöögile. 

Buduaari stilist Jaanika Vink ütleb, et tema lemmikjalanõud on tossud. "Alati, kui otsustan kodus jalga panna kõrge kontsaga kingad, väljun toast ikkagi tossudes. Asi on lihtsalt mugavuses, eriti talvel. Pealegi saab tosse kombineerida iga outfit'iga." See on tõsi. Tööle minnes sukkade ja seelikuga tosse kombineerida on käkitegu, rääkimata teksadest ja retuusidest või kleidist, kui viskad sinna peale ühe cool'i bomber'i. "Kui ka sulle tundub, et talviti kannad ainult saapaid, saapaid ja veel kord saapaid, siis selline uudne ning stiilne lahendus on ka sinu jaoks. Mulle meeldib ka väga oma kahe koeraga jalutamas käia ja need talvetossud on selle jaoks justkui loodud."

Sarnaselt Jaanikale armastab ka Getter Jaani talvel tosse kanda ning Nike Duckbootid on tema selle talve lemmikud. Vaata pilte Getterist allpool: 

Buduaar.ee