Reklaam sulgub sekundi pärast

Konkurss Koolimiss 2010 finalistid Birgit ja Eleriin räägivad missindusest ning konkursist!FOTOD

Taaskord on tulemas üle-eestiline konkurss Koolimiss! Konkurss toimub kahes voorus. Eelvoorud viiakse läbi Eesti üldhariduskoolides, kus iga aasta kevadeks valitakse kooli kõige atraktiivsem noor neiu. Suurel lõppvõistlusel astuvad üles koolides valituks osutunud finalistid, kellest parim pälvib aasta Eesti Koolimissi tiitli. Buduaar tegi kahe selle aasta osalejaga, Birgit Kooliga Esteetika ja tantsukoolist ja Eleriin Sillaga Rakvere Gümnaasiumist, intervjuu.

Taaskord on tulemas üle-eestiline konkurss Koolimiss! Konkurss toimub kahes voorus. Eelvoorud viiakse läbi Eesti üldhariduskoolides, kus iga aasta kevadeks valitakse kooli kõige atraktiivsem noor neiu. Suurel lõppvõistlusel astuvad üles koolides valituks osutunud finalistid, kellest parim pälvib aasta Eesti Koolimissi tiitli. Buduaar tegi kahe selle aasta osalejaga, Birgit Kooliga Esteetika ja tantsukoolist ja Eleriin Sillaga Rakvere Gümnaasiumist, intervjuu.

Miks otsustasid osaleda konkursil Koolimiss 2010?
BIRGIT: Koolimissil 2010 otsustasin osaleda, kuna kavatsen elus võtta osa võimalikult paljudest võistlustest/konkurssidest. Tahtsin saada enesekindlust ja kogemusi juurde ning leidsin, et just Koolimissi konkursilt saaksin seda.
ELERIIN: Mind huvitas see juba eelmisel aastal, käisin modellikoolis ja seal oli meie liikumisjuht Tiina Jantson, kes tegeleb missidega ja ta ütles, et pani juba alguses mulle silma peale. Seega see innustas mind ja mõtlesin, et otsiks selle kohta infot. Nii leidsingi teler.tv kodulehekülje ja siin ma nüüd olen!

Mis on need anded, millega üles astuksid?
BIRGIT: Raske küsimus, aga eks neid andeid ole palju. Tookski enda põhilise ande - tantsimise - esile ning minevikus kogetud kogemused modellindusega.
ELERIIN: Andeid on mul tegelikult palju, oleks talendivoor sees, siis kindlasti laulaks või tantsiks.  

Mida pead enda tugevusteks ning nõrkusteks?
BIRGIT: Tugevamaks küljeks pean kindlasti tantsimist, nimelt olen juba 9 aastat tantsinud Esteetika ja Tantsukoolis. Tugeva küljena mainiks veel oma lavalist kogemust (nii tantsimises kui ka modellinduses). Nõrgemaid külgi hetkel ei oskagi nimetada.
ELERIIN: Enda tugevusteks on kindlasti minu naeratus, julgus ja säravus. Nõrkusi väga ei olegi, kuid äkki see, et olen natuke lühike.

Kui peaksid võitma, siis mida see tiitel sulle annaks?
BIRGIT: Oi, raske öelda hetkel, aga kindlasti annab see enesekindlust juurde ning ka julgust edaspidi igasugustest konkurssidest osa võtta. Minu motoks on alati olnud: „Tähtis pole võit, vaid osavõtt !“
ELERIIN: Kindlasti annaks tiitel mulle palju, kindlasti oleksin ehk enesekindlam ja saaks veelgi julgust juurde.

Missindus ja modellindus -väga erinevad alad, kas sind huvitaks modellindus, tulevikus ehk?
BIRGIT: Kindlasti, juba 11aastasest saadik olen väga tahtnud modelliks saada. Tegin kogu aeg pilte ja saatsin igasse Eesti agentuuri, aga vanuse tõttu ei saanud kuhugi sisse. 14aastaselt sain Stiina esikaanele ja pärast seda tuli veel suurem tuhin modelliks saada. Pärast seda saatsingi Baltic Modelsi agentuuri endast mõned fotod ja andmed ning saingi agentuuri sisse. Olen selle üle väga uhke, et vähemalt olen nii kaugele jõudnud. Modellindusega on mul tulevikuks küll palju plaane ja kavatsen need ka täide viia.
ELERIIN: Mind huvitab modellindus väga, tegelen sellega juba praegu ja kindlasti näen end selles vallas ka tulevikus.

Mis sa arvad, miks on selliseid üritusi üldse vaja?
BIRGIT: Kuna see annab võimaluse igale tüdrukule tõestada nii iseendale kui ka teistele, et on suuteline kõigist takistustest üle saama ja ei karda väljakutseid. Kindlasti annab ülihea kogemuse terveks eluks, mis jääb positiivselt meelde. Nagu öeldakse: „Kui tuleb tagasilöök, siis ei tohi pead norgu lasta, vaid pea püsti ja sirge seljaga edasi minna!“
ELERIIN: Ma arvan, et noored tüdrukud saaksid ennast näidata, kes nad tegelikult on ja kui palju kauneid tüdrukuid üldse Eestis on. Kindlasti ka selleks, et julgust juurde saada ja uusi kogemusi.

Millega vabal ajal tegeled?
BIRGIT: Vabal ajal proovin palju korda saata, käin sõpradega väljas, tantsin, tegelen fotograafiaga, modellindusega, kui aega leian, siis õpin omal käel hispaania keelt, reisin, õmblen, suvel jooksen ning kui perega külmale maale reisin, siis ka mäesuusatan.
ELERIIN: Vabal ajal tegelen laulmise, tantsimise, spordi, joonistamise ja vaikselt modellindusega.

Kui palju oled oma konkurentidega kokku puutunud?
BIRGIT:
Kahjuks ei ole palju kokku puutunud, aga kindlasti kavatsen nendega luua sõbralikke suhteid.
ELERIIN:
Üks konkurentidest on mulle juba esimesest klassist tuttav ja kindlasti ka väga tugev konkurent mulle, kuid teisi ma ei tea.

Kui palju oled võistluseks harjutanud?
BIRGIT: Iga päev tuleb mingi kogemus/teadmine juurde, mis tuleks missivõistluses kasuks.
ELERIIN: Olen end kurssi viinud kõigega, mis eelmistel aastatel toimunud on ja rääkisin eelmise aasta võitjaga.

 

Buduaar.ee

[gallery ids="1922173,1922179,1922185,1922191,1922197,1922202,1922207,1922212,1922217,1922223"]