Reklaam sulgub sekundi pärast

KOOMAS OLNUD TÜTARLAPS sünnitas lapse

18-aastane Inglismaalt Oldhamist pärit 18-aastane Ebony Stevenson tundis eelmise aasta detsembris ennast magama minnes kehvasti ning kurtis peavalu üle. Tütarlaps viidi haiglasse ning pandi seal kunstlikkusse koomasse. Kui ta neli päeva hiljem üles ärkas, teatasid arstid, et ta on vahepeal emaks saanud, vahendab Daily Mail. 

Noorel naisel polnud õrna aimugi, et ta rase võiks olla, sest puudusid igasugused sümptomid: kõhtu polnud, päevad kestsid edasi ja ka hommikuiiveldused ei painanud teda. Haiglas selgus, et Ebony on sündinud kahe emakaga, mistõttu rasedus täiesti varjatuks jäi: laps kasvas tagumises emakas, esimene emakas toimis aga nagu tavaliselt. 

3. detsembril tehti talle keisrilõige ning sündis 3,5 kilone pisitütar, kes sai nimeks Elodie. Kui Ebony koomast üles ärkas ning arstid talle teatasid, et ta vahepeal lapse sünnitanud on, oli noor naine parajas segaduses ning palus beebi esimese hooga ära viia. 

Nüüdseks on ta aga olukorraga harjunud ja väga õnnelik: "See on tõeline ime, ma ei muudaks juhtunut iialgi," ütles noor ema.