Reklaam sulgub sekundi pärast

KOTIDISAINER STELLA SOOMLAIS palub heade inimeste abi

Kotidisainer Stella Soomlais palub sotsiaalmeedias kõigi heade inimeste abil. Nimelt selgub Stella ametlikult Facebooki lehelt, et öösel on pikanäpumehed tema stuudios käinud ning osa kotte endaga kaasa viinud. 

"MEIL KÄISID ÖÖSEL VARGAD ja viisid ära valiku meie kotte. Sellega seoses palume teie abi kui näete veidrates kohtades müügil meie portfelle, seljakotte, Take a Long Day Off ja Multitasker õlakotte ja ridiküle. Enamus siin piltidel näha. Kõik vihjed väga-väga oodatud. Palume ka kuulutust lahkelt jagada. Tänud," kirjutas Soomlais sotsiaalmeediasse. 

Stella Soomlaisi bränd on oma igapäevategemistes keskendunud asendamatutele kottidele nagu käekotid, seljakotid ja portfellid, kuid tootevalikust leiab ka vutlareid, rahakotte ja reisikotte. Kuna stuudio kindel põhimõte on, et mitte midagi ei tohi raisku lasta, siis antakse ka kõige väiksematele üksikuks jäänud nahatükikestele uus elu ning neist saavad toredad kaaslased kõigile disainifännidele prillivutlarite, käepaelade, vööde, järjehoidjate ja võtmehoidjate näol.