Reklaam sulgub sekundi pärast

Kourtney Kardashiani ja Scott Disick’i suhe on kriisis?

Väidetavalt on seltskonnastaari Kourtney Kardashiani ja tema laste isa Scott Discki suhe kriisis, vahendab showbizspy.com.

Väidetavalt on seltskonnastaari Kourtney Kardashiani ja tema laste isa Scott Disicki suhe kriisis, vahendab showbizspy.com.

Alles hiljuti oma teise lapse saanud paari lähedal seisva allika sõnu ei lähe vastsetel vanematel just kõige paremini. Allika sõnul halvenes paari omavaheline läbisaamine peale tütre Penelope Scotland Disick'i sündi.

"Scott'i ei jäeta kunagi Penelope´iga kahekesi, sest ta on nii vastutustundetu! Kourtney ei luba mehel last isegi süles hoida, sest kardab, et too võib ta maha pillata," rääkis allikas. 29-aastasel Scottil ei ole kindlat töökohta ja tema päevad koosnevad mitte midagi tegemisest. Nüüd on ta taas hakanud pidutsema ning ilmub üha sagedamini koju ebakaines olekus.

Kourtney ema Kris Jennifer on Scotti peale äärmiselt pahane ning arvab, et mees pole lastele heaks eeskujuks. Jennifer on koguni soovitanud Kourtney'l mees majast välja lüüa ja temaga mitte tegemist teha, kuni ta on suureks kasvanud.

Alles hiljuti tunnistas 33-aastane Kourtney, et beebikilode kaotamine ei ole hetkel tema prioriteet number üks. "Ma võtsin rasedusega juurde ligi kakskümmend kilo ja seda on minu 152 cm pikkuse juures palju!" rääkis Kountrey.  Praegu ei tee ma kaalu kaotuse nimel midagi muud, kui üritan tervislikumalt toituda."

Lisaks rääkis vastne ema, et sünnitus möödus lihtsalt. "Oma esimese lapse Mason'iga polnud mul aimugi, kuidas see käib ja ma ei osanud midagi teha. Viimasel korral tundsin, et kõik käib loomulikult ja kiiresti."

Teletäht Kourtney Kardashian ja tema elukaaslane Scott Disick said teise lapse juuli esimesel nädalal. Nende peres kasvab ka kaheaastane poeg Mason.

 

 

Buduaar.ee