Reklaam sulgub sekundi pärast

KRISTEL AASLAIDI KALLIM osales pöörases väljakutses

Internetis on juba pikemat aega kogunud hoogu PadMani väljakutse, kus mehed ja naised üle kogu maailma poseerivad koos hügieenisidemetega. Eesmärgiks on näidata maailmale, et menstruatsioonis pole midagi häbiväärset ja see on loomulik osa naise elust. Ka püstijalakoomik Mattias Naan osales antud väljakutses ning postitas sellest humoorika video sotsiaalmeediasse.

"Mees ei tee vahet hügieenisidemel ja pesukaitsmel ja see ongi meie ühiskonna suur probleem," kirjutas Mattias video juurde.

Videos räägib koomik, et internetis on juba pikka aega käinud üks kampaania, mis on väga eluterve ja hariv. "Inimesed näitavad kaamerasse hügieenisidemeid ja ütlevad noortele ning erinevatele inimestele, et see on täitsa okei ning seda ei pea kartma."

Mattias otsustas ka oma panuse anda - ta võtab hügieenisideme kätte, näitab seda kaamerale ja üritab seejärel iiveldusega võidelda. Koomik üritab korra veel, kuid kuna iiveldus on nõnda suur, otsustab ta proovi teha hoopis tampooniga. Mees näitab tampooni kaamerale, alustab lauset ning seejärel tormab vetsu oksele. 

Kuna Mattiase näol on tegemist teada-tuntud koomikuga, on tegemist ilmselgelt vaid naljaga. 


A post shared by Mattias Naan (@kapatu) on