Reklaam sulgub sekundi pärast

Kristi päevik: Lapsega kodus

Esimesed päevad kodus oli uue elu avastamine. Mina olin peale sünnitust väga nõrk ning vajasin kosumist. Aga kuidas sa saad puhata, kui laps vajab sind koguaeg ning ise ka ei suuda silmi eemal hoida pisikesest. Kui laps magas, siis mõtlesime, et milliseid ümberkorraldusi teha kodus. Mees kammis aina poodide vahel ja tõi lapsele uusi vajalikke asju. Terve meie pisike kodu oli lapse asju täis- lapid, riided, kreemid, mähkmed vedelesid kõikjal.

Esimesed päevad kodus oli uue elu avastamine. Mina olin peale sünnitust väga nõrk ning vajasin kosumist. Aga kuidas sa saad puhata, kui laps vajab sind koguaeg ning ise ka ei suuda silmi eemal hoida pisikesest. Kui laps magas, siis mõtlesime, et milliseid ümberkorraldusi teha kodus. Mees kammis aina poodide vahel ja tõi lapsele uusi vajalikke asju. Terve meie pisike kodu oli lapse asju täis-lapid, riided, kreemid, mähkmed vedelesid kõikjal. Minu kosumisele lõi suure tagasilöögi halastamatu rinnapais. Ma ei arvanud, et tegemist on nii ebameeldiva ja ebainimliku asjaga. Peale selle valutasid mul rinnagatoitmisest nibud. Mul oli selline tunne nagu lapsel oleks väikesed nõelad hammaste asemel. Rinnad nirisesid päevast päeva piimast. Ma olin meelehetitel. Kas selline ongi siis emaks olemine??? Laps mu süles oli imearmas ning ma nii väga tahtsin nautida nii last kui ka imetamist, kuid valu tegi oma töö. Õnneks möödus see kõik paari kolme päevaga. Mina paranesin ja muutusin tugevamaks.
Esimene nädal oli meil magamata öid täis. Kuigi saime päeval pisut magada, nägime päris "zombid" välja. Meie tibu ei nutnud, kuid eks me vajasime aega, et leida oma uus elurütm. Tänaseks on asjad enam vähem paika loksunud. Usun, et täiesti paika neid ei saagi, kuna laps muutub ja see toob kaasa aina uusi olukordasid. Iga päev naeratad oma pisikesele ja tunned, kuidas armastus tema  vastu aina kasvab.
Kokkuvõtteks võin öelda, et sünnitus ei olnud nii valus, kui olin kartnud ning laps teeb elu palju õnnelikumaks. Meie väike Carina Mia (itaalia keeles tähendab see "minu armas") on nii ilus ja tubli!