Reklaam sulgub sekundi pärast

KRISTINA PÄRTELPOEG SAI juba teist aastat järjest Eesti Blogiauhindadelt disklahvi

Tulihingelised Kristina Pärtelpoja fännid mäletavad kindlasti siiani eelmisel aastal Eesti Blogiauhindade jagamisel aset leidnud piinlikku intsidenti. Nimelt sai muusikamänedzer Kristina otse laval ootamatult disklahvi  aasta uustulnuka tiitlile kandideerinud naine diskvalifitseeriti, kuna ta oli sotsiaalmeedias tegutsenud kauem kui uustulnukale kohane. 

Tundub, et ajalugu kordub ka sellel aastal, sest hiljutises Youtube`i postitatud videos teatab Kristina oma fännidele, et eelmisel aastal leidnud olukord tabas teda uuesti. 

"Minu jaoks oli see eelmiselgi korral juba piisavalt alandav ja nõme, aga kuna ma ei pea tema (Mari-Leen Albers toim.) vastu viha, siis sel aastal registreerisin end uuesti "Kokkamine Kristinaga" blogiga, mispeale mulle aga teatati, et saan jälle disklahvi."

Eemaldamise põhjuseks on asjaolu, et Eesti Blogiauhindade reeglistikku on lisatud klausel, mille kohaselt tohivad osaleda ainult kirjalikud blogid. "Kas mitte keegi neist ei suutnud mulle seda öelda, kui ma kandideerisin? Kas Albers tahtis lihtsalt tasuta promo oma üritusele ja mind jälle alavääristada?" spekuleeris Kristina. "Mul juba eelmise aastaga seoses on trauma selle üritusega ja ikka nad tahavad mingit draamat tekitada, ma ei viitsi selliste inimestega suhelda. Ma ei taha nende blogiauhindadega mitte iialgi enam tegemist teha, kaks aastat järjest tehti mind maha," rääkis Kristina videos. 

Naisele avaldab toetust ka raadiohääl Brigitte Susanne Hunt, kes mullusel auhinnagalal Kristinaga suurde suhteskandaali kisti. Brigitte kirjutas oma Instagrami story’s järgnevalt: "2 aastat järjest väga pahatahtlikku käitumist osalejate suhtes. Eelmine aasta alavääristati meid mõlemaid Kristinaga ja tiriti meid meelega lavale, et meie tolleaegse tüli pealt klikke saada. See aasta kaniitati Kristinat uuel moel. Väga ebaprofessionaalne asjaajamine, mille eesmärgiks on labaselt üritusele tähelepanu tõmmata."