Reklaam sulgub sekundi pärast

KRÕBEDAD MIINUSKRAADID: kas nüüd jääbki külmaks?

Kuigi novembrikuu oli pigem mõnusalt soe ja leebe, siis detsember algas üsnagi krõbedate miinuskraadidega ning koos külma ja tugeva tuulega tundus ilm vägagi karge ja talvine. Uudised.ee vahendab, milline ilm saab aga olema järgnevatel päevadel ning kas külmad ilmad ongi siin, et jääda.

Pühapäev tuleb tõepoolest veel üsnagi külm ning temperatuurid kõiguvad öisel ajal isegi lausa -12 kraadi kandis. Päeval hakkab karge pakane aga taanduma ning temperatuur tõusma. Esmaspäevast tõuseb õhutemperatuur plussi ning on oodata lörtsi.

Pühapäeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on päevasel ajal -1..-7, saartel ja kohati läänerannikul kuni +2°C.

Esmaspäeval on pilves ilm. Hommikul saartelt algav lörtsisadu läheb mandrile jõudes üle lumeks ja levib üle maa, pärastlõunal läheb sadu saartelt alates üle vihmaks. On jäidet! Puhub kagutuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s, pärastlõunal pöördub lõunasse, saartel edelasse. Õhutemperatuur on päevasel ajal -3..+3°C.