Reklaam sulgub sekundi pärast

Kuhu on koondunud Eesti moeloojate looming?

Eelmise aasta lõpul avas Baltika kvartalis oma uksed pop-up moepood ZERO°. See omanäoline, kiiresti kokku ja lahti pakitava interjööriga kauplus jääb avatuks juunini.

Eelmise aasta lõpul avas Baltika kvartalis oma uksed pop-up moepood ZERO°. See omanäoline, kiiresti kokku ja lahti pakitava interjööriga kauplus jääb avatuks juunini.

Väikese ja modernse ZERO° kaupluse peamine soov on olla müügikanaliks Eesti moeloojatele ning tutvustada eestlastele ka lähiriikide noori moedisainereid. ZERO° kauplustes on hubane atmosfäär, mis teeb sellest ka mõnusa sotsialiseerumise koha. Seal korraldatakse õhtuseid üritusi, kus saab kohtuda nii disainerite kui ka stilistega, et moenõu küsida. Moepoe sisekujunduse on teinud sisearhitektuuribüroo Joonprojekt sisearhitektid Priit Põldme ja Reet Sepp.

Kaubavalikust leiab ehteid ja aksessuaare, mille on disaininud New Vintage by Kriss, AnnkrisGlass, Kärt Summatavet, Kadri Kruus, Anneli Valtin (nahkaksessuaarid), Jukocute, Kätlin Kaljuvee. Jalanõusid leidub Stuudio Nahk valikust.

Disainerrõivaste valik on laialdane ning täieneb ja vahetub sageli. Kalle HT, Liina Stein, Lilli Jahilo, Kaidi Kuur, Karolin Kuusik, Marimo, Jaana Varkki, Diana Arno, Must Mood, Marit Ilison, Maarja Tali, Triinu Pungits, byKink, OneWolf, MiNU, Tallinn Dolls, Uschanka jne. ZERO° moepoe hinnasilte vaadates kaovad eelarvamused disainerrõivaste kõrgest hinnast. Kuna moepood ZERO° loodi tänu Euroopa Liidu Läänemere piirkonna projektile Baltic Fashion, ei ole tegemist ärilist kasumit püüdva ettevõtmisega ning juurde ei lisandu kõrget juurdehindluse protsenti.

Pop-up shop´id on poed, mis on avatud vaid mingi teatud ajaperiood. Sellistest kauplustest on võimalik osta näiteks limiteeritud koguses valmistatud tooteid. Samuti võib olla pop-up poodide eesmärgiks koondada teatud ajaks erinevate moedisainerite loomingut, et kõik oleks ühest kohast mugavalt leitav. Ka suuremad tootjad kasutavad sageli pop-up poode, et oma kaubale enne planeeritava paikse ostukoha avamist eelreklaami teha.

Vaata allolevat galeriid ja astu kindlasti ka ise kauplusest läbi!

Pop-up moepood ZERO° asub Tallinnas Baltika moetänava sisehoovis, aadressil Veerenni 24. Liitu ZERO° Facebook'i lehega SIIT

 

Buduaar.ee

[gallery ids="1914867,1914876,1914884,1914895,1914902,1914910,1914916,1914925,1914934,1914945,1914953,1914963"]