Reklaam sulgub sekundi pärast

KUI PALJU MAKSIS Laura Pritsi moenädala üks outfittidest?

Eelmisel nädalal leidis aset järjekordne Tallinn Fashion Week üritus. Tegu on Eesti suurima moeüritusega, kuhu tulevad kokku kõik kuulsad ja vähem tuntud moehuvilised naised ja mehed. Teiste seas väisas seda ka lauljatar Laura Prits. Ansamblite Must Hunt ja Ziggy Wild lauljatar külastas Kultuurikatlas toimunud moeüritust esimest korda. Buduaar küsis Lauralt, mis mulje üritus talle jättis ning kas vastab tõele, et Laura enda outfit maksis kõigest 35 eurot. 

"Tegemist oli tõesti minu esimese Tallinn Fashion Weekiga ning olin üllatunud kuivõrd suur külastajate ja moehuviliste hulk oli üritusele kokku tulnud. Seda on ainult rõõm näha, et Eesti moedisaini vastu niivõrd suurt huvi tuntakse. 

Kahjuks sain ma osaleda vaid teisel ning kolmandal päeval, kuid vaatamata selle sain väga ägeda kogemuse osaliseks. Kuna osalesin kahel päeval, siis mõtlesingi, et ühel päeval kannan taaskasutusest leitud pärleid enda riidekapist ning teisel päeval kannan disainerirõivaid nii Eestist kui väljaspoolt," rääkis Laura. 

Ta kinnitas, et info tema riietuse hinna kohta on sulatõsi. "See vastab tõele, et esimene outfit maksis kokku vaid 35 eurot ning koosnes erinevatest vintage ning taaskasutusleidudest. Pükskostüüm oli pärit Basaari taaskasutus turult, kollane pintsak, päikeseprillid ja käekott olid pärit Vintage Humanast ning mustad saapad Kopli Vintaažist.

Teise päeva roheline disko kostüüm oli pärit Tallinn Dolls kollektsioonist, hõbedased pulgakommi kontsakingad Soome tuntud kingadisaineri Minna Parikka kollektsioonist ning kahepoolne hõbe-teksa jope Levise kollektsioonist."

Fotod: Erlend Štaub