Reklaam sulgub sekundi pärast

KUI PALJU RAHA PALJAS PORGAND Instagrami postituste eest saab?

Sotsiaalmeedia on võimas tööriist, mida kasutades on võimalik isegi mitme kuu palk vaid ühe kuuga kätte teenida  kõik oleneb sellest, kui palju jälgijaid sul on ning kui aktiivsed nad sinu jälgimisel on. Selge see, et ostetud jälgijate abil raha teenida on keerulisem, sest nad pole just kõige aktiivsemad sinu pilte kommenteerima ning see tähendab ühtlasi ka seda, et jälgijate arvu kasvatamise nimel tuleb vaeva näha. 

Blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre teeb sobiva tasu eest reklaami nii oma blogis kui ka Instagrami kontol. Jälgijaid on naisel antud hetke seisuga 43 400.

Kui palju raha Merilin aga Instagrami postituste eest küsib? Kroonika uurimuse kohaselt on selleks summaks 300 eurot pluss käibemaks. Antud summa sisaldab siis seda, et Merilin näitab toodet oma Instagrami story's ning teeb postituse ka kontole. 

Välismeedias ringlevate juttude kohaselt küsivad Instagrami mõjuisikud reklaampostituse eest 100 eurot iga 10 000 jälgija kohta. Kui sul on 50 000 jälgijat, siis see tähendab, et sa saad küsida ka 500 eurot üheainsa pildi postitamise eest.