Reklaam sulgub sekundi pärast

Kui palju raha teenis Carmen Kass Diana Arno moe-show eest?

Reedel, 23. oktoobril said eestlased Tallinn Fashion Weeki raames näha laval ka tippmodell Carmen Kassi, kes oli Diana Arno moeetenduse avamodelliks. Tegu oli grandioosse sündmusega, sest siiamaani pole Carmen osalenud mitte ühelgi kodumaisel moeshow'l ja paratamatult tekib küsimus, mis pani teda ümber mõtlema ja miks ta just Diana modelliks läks?

Reedel, 23. oktoobril said eestlased Tallinn Fashion Week'i raames näha laval ka tippmodell Carmen Kassi, kes oli Diana Arno moeetenduse avamodelliks. Tegu oli grandioosse sündmusega, sest siiamaani pole Carmen osalenud mitte ühelgi kodumaisel moe-show'l ja paratamatult tekib küsimus, mis pani teda ümber mõtlema ja miks ta just Diana modelliks läks?

Carmen (37) on modellitööd teinud üle 20 aasta ja töötab koos endast poole nooremate tüdrukutega, kellele ta sageli ikka veel silmad ette teeb. Vähesed modellid püsivad konkurentsis nii kaua. 

Kui TV3 reporter Keili Sükijainen uuris Carmeni käest, miks ta pakkumise vastu võttis ja Diana moe-show'l osales, vastas ta, et talle tehti vastupandamatult professionaalne pakkumine. Mida see täpsemalt endast kujutab, ta ei öelnud, kuid suure tõenäosusega supermodelli staatuses Carmen tasuta moe-show'del ei osale.

Carmen ütles TV3-le antud intervjuus veel: "Loomulikult on Eesti väike, kõik teavad kõiki ja enamjaolt on ikka nii, et küsitakse, et palun tee seda ja palun tee seda. Aga pead tegema vahet, kui on äri. Kui annad ühele, siis pead andma ka teisele ja seda olen alati vältinud." 

Pöördusime Diana Arno poole ja küsisime, kui palju Carmen moe-show eest palka sai - kas tegu oli nelja- või viiekohalise summaga? Diana vastus oli järgnev: "Meie kokkuleppe detailid on konfidentsiaalsed. Saan öelda seda, et meie pakkumise professionaalsus seisnes eelkõige selles, et suhtlema hakkasime läbi tema agentuuri, mitte õe, ema, sõbra või mõne muu tuttava kaudu."

Seega ei lükanud Diana tagasi ka võimalust, et summa, mis Carmenile moe-show eest maksti, võib vabalt olla ka viiekohaline. 

Teisalt, kui uurida, mida arvavad modelliärinaised, siis selgub, et Carmen võis moe-show'd teha isegi täiesti tasuta, sest ta ei ole enam tipus. MJ Models agentuuri esinaine Margit Jõgger usub, et Carmen show eest raha ei küsinudki. "Ma ei tea, mida Carmen hetkel täpsemalt teeb, aga ta ju ei tegele enam nii väga modellindusega vist? Ma arvan, et ta võis täiesti vabalt tasuta seda moe-show'd teha. Nii-öelda heategevuseks," tõdeb naine.

E.M.A modelliagentuuri omanik Katrin Rannaväli jääb samuti napisõnaliseks. "Ma ei usu küll, et siin mingid suured summad olid. Ma ei tea Carmeni tegemistest midagi."

Anonüümseks jääda soovinud allika sõnul võis Carmen kui siiski eelmise aastakümne tippmodell selle moe-show eest saada 15-20 000 eurot.

 

Vaata pilte moe-show'st allpool olevast galeriist!

Pildid: Oliver Moosus

 

 

Karin Karu

[gallery ids="1881017,1881023,1881030,1881037"]