Reklaam sulgub sekundi pärast

KUI PALJU SA TOHID magusat süüa, kui tahad kaalust alla võtta

Kaalust alla võtmine ei tähenda sugugi, et kõigest heast paremast tuleks loobuda, kuid kindlasti tuleks õppida teadlikult toituma. Magustoit võib olla ka tervislik ning isegi aidata kaalust alla võtmisele kaasa hoides samas isud rahuldatud.

Kaalust alla võtmine ei tähenda sugugi, et kõigest heast-paremast tuleks loobuda, kuid kindlasti tuleks õppida teadlikult toituma. Magustoit võib olla ka tervislik ning isegi aidata kaalust allavõtmisele kaasa, hoides samas isud rahuldatud.

Kui palju aga tohib magusat süüa, kui eesmärgiks on kaalust alla võtta? Toitumisekspertide sõnul tuleks esmalt endale selgeks teha, kas sul on magusa söömisega psühholoogiline probleem või mitte. Näiteks kui sa sööd ära paar ruutu šokolaadi, siis kas suudad sellega piirduda või lõpeb asi meeletu magusa söömise orgiaga?

Kui sa oskad magusa söömisega piiri pidada, siis luba endale iga päev neli ruutu tumedat šokolaadi, ligikaudu 25-30 grammi. Söö seda alati naudinguga ning tunneta maitseid.

Kui kuulud nende hulka, kes magusat süües kontrolli kaotavad, siis valmista endale järgmistest komponentidest koosnev magustoit: väike tops Kreeka jogurtit, pool lusikatäit lucuma-pulbrit, natuke kaneeli ning umbes 20 grammi rosinaid. Antud magustoit on tervisele kasulik ning samas ei sisalda see midagi sellist, mis võiks tekitada kontrollimatu magusaisu.

Kreeka jogurtiga maiustust võivad endale muidugi lubada ka need, kes suudavad oma magusaisu ohjes hoida.

Allikas: shape.com