Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS AIDATA KAASA juuste, küünte ja naha ilule?

Kaunid ning lopsakad juuksed ja nooruslikult kumav nahk on igale naisele olulised ning ei saa salata, et need on juba sajandeid püüdnud ka meeste imetlevaid pilke.

Kaunid ning lopsakad juuksed ja nooruslikult kumav nahk on igale naisele olulised ning ei saa salata, et need on juba sajandeid püüdnud ka meeste imetlevaid pilke.

Kuigi täna on jätkuvalt populaarne värviderohke küünedisain, vajavad sinu enda pärisküüned selle ilu all hoolt ja armastust. Paraku ei paku tänapäeval poest saadav toit tihtilugu organismile piisavas koguses vajalikke toitaineid. Seetõttu on tark võtta menüü kõrval kasutusele ka toidulisandid. Nii saad toetada organismi seespidiselt, mis väljendub paremas enesetundes ja kaunilt elujõulises välimuses.

Soomes loodud ja Norras kõrgekvaliteetsel meetodil toodetud toidulisand HIUSVITA on oma koostiselt mineraalainete ja vitamiinide täiuslik kokteil, et tagada sinu juuste, naha ja küünte elujõulisus. Hiusvita on eriliselt pööranud tähelepanu põhjamaise naise vajadustele ning tegemist on loodusliku ja väga efektiivse tootega. Tänu kõrgele ja vajalikule toitainesisaldusele ja sellest tulenevale mõjule on Hiusvita Soomes kiiresti populaarsust kogunud ning nüüd on seda suurepärast toodet võimalik saada ka Eestist.

Kuidas Hiusvita toimib?

Oomega-3, -6, -7 ja -9-rasvhapete kompleks on täiuslik kokteil, mis omab laia kasutegurit kogu organismile, toetades naha, juuste ja ka limaskestade normaalset funktsioneerimist. Hiusvita oomega-rasvhapped eraldatakse kõrgekvaliteetsel meetodil makadaamiapähkliõlist.

Hiusvita toetab juuste, küünte ja naha ilu ideaalses doosis vajalike ainetega nagu merekollageen, C-vitamiin, biotiin, niatsiin, tsink, vask, seleen, rosmariini- ja lambaläätseekstrakt.

Mõju juustele ja peanahale:

- Kiirem kasv

- Elastsus ja läige

- Tugevad, elujõulised juuksed

- Stimuleerib peanaha vereringet

- Väheneb juuste väljalangemine

- Kaob peanaha kuivusest tulenev kõõm

Mõju nahale:

- Optimaalne niisutatus

- Elastne ja sile nahk

- Kaunis ja ühtlane jume

- Kiireneb rakkude ainevahetus ja paraneb naha kvaliteet

- Aeglustuvad naha vananemisprotsessid ja säilib naha nooruslikkus

Mõju küüntele:

- Tugevdab ja lisab elastsust

- Kiirem kasv

- Kaunis värvus

- Väheneb murdumine ja rabedus

Kas Hiusvital on ka teisi kasulikke omadusi?

Jah, Hiusvita toetab organismis tervikuna elusrakkude ainevahetust, samuti vähendab tervikuna väsimust ja kurnatust. Suurepärane mõju on ka naha limaskestadele, mistõttu sobib hästi arvutiga töötavatele inimestele. Kaob silmade kuivus ja seeläbi punetus, karedus- ja kipitustunne.

Kui kiiresti on mõju märgata ning kuidas toodet kasutada?

Esimesi muutusi võib märgata juba kahe kuni nelja nädala jooksul peale toote kasutama hakkamist. Hiusvita toidulisandit tuleb võtta hommikul ja õhtul koos söögiga: üks oomega-rasvhapete kapsel ning üks mineraalaineid ja vitamiine sisaldav tablett.

Vaata lisaks www.hiusvita.fi

 

Artikkel ilmus ajakirjas Buduaar november-detsember 2017.