Reklaam sulgub sekundi pärast

Kuidas armastaks sind Mees

Tõeline Mees harjutab pidevalt kõigest lahtilaskmist ja on seetõttu oma teadvuses vaba ja suudab sinuga koos olles olla tõeliselt koos sinuga.  Ta suudab näha sügavamale sellest, kes sa väliselt oled ja sinuga koosoldud aega hinnata nii nagu iga hetk oleks viimane.

Kujuta ette, et see Mees võtaks sind. Sa tunned, kuidas tema pilk hoiab su südant avatuna, samal ajal kui tema käed õrnalt su kehal mängivad. Kui sinu hingamine muutub, muutub ka tema hingamine. Mitte miski sinus ei jää talle märkamatuks. Kui sinu varvas liigub, siis ta tunnetab seda. Kui sinu keha liigub, siis liigub ta koos sinuga, andmata sulle kordagi võimalust põgeneda. Sa oled täielikult tema kontrolli all. Ta teab täpselt, kust sind puudutada ning kuidas sind armastada, kuulates sinu keha virvendusi ning hinagmise reetlikkust.

Raske on ennast tagasi hoida. Mehe õrnad puudutused ja jõuline pilk põlevad sinus leegina. Sa liigud talle lähemale ja suudled teda. Ta võtab su suudluse vastu, kuid jääb ise seejuures liikumatuks. Hoopis naeratab. Sa tead, et ta õrritab sind ja suudled teda veelgi kirglikumalt. Ja jälle ta naeratab ning jääb sulle sügavalt silma vaadates armastavalt muutumatuks.

Sa ei suuda seda enam taluda ja pöörad end tema peale, tahtes tunda tema armastust veelgi sügavamal. Sametine nahk hingab ühes rütmis ja pilgud on naelutatud teineteise silmadesse. Tema silmad tunduvad nii põhjatud, kuid pilk nendes on justkui teras- selge ja paindumatu.

Ja siis äkki haarab ta sind ja sa oled selili tema embuses.

Hingad sügavalt, kui tema jalad sinu omad avavad. Kuid ta ootab. Sa tunned tema kõvadust ja jõulist kõhtu sinu vastas ning naudingut, kui tema jalad sinu omad linadesse naelutavad ja käed sind randmetest voodi külge suruvad.

See Mees tajub selle hetke jäägitust. Mehe ja naise kehadesse sündimise kingitust. Ta on sinuga koos olles nii sinuga, et sa ei saa muud, kui end veelgi sügavamalt avada, alistudes tema armastuse raskusele ja kutsudes teda endasse.

Tema naeratav pilk sinu kehal reedab, kui väga ta jumaldab sinu naiselikku vormi. Suudeldes su rindasid, vaatab ta sügavalt sulle silma. See ei ole sinu jaoks uus, kui meest sinu keha segadusse ajab ja ta keskendub ühele osale sinust, unustades seejuures, et sind on palju enam, kui see üks osa. Kuid palju tähtsam on see, et ta küll tunnetab ja armastab sinu keha, kuid ta tunnetab ja armastab palju sügavamale sellest, mis huultega tuntav. Suudlused, mis läbi su naha puudutavad sinu südant, tunduvad rohkem kui luule ja sa surud oma avatud reied tema ümber, andes end talle veelgi kirglikumalt, anudes ja oiates: „Palun, palun...“

Kui ta sinusse siseneb, siis selle avatuse kirjeldamiseks ei piisa sõnadest. Ta on endiselt hell, kuid nüüd palju jõulisem, täites sind kõvasti oma vankumatu survega. Sa avaned järjest enam, kui tema avatus sinus sügavamale liigub. Kogu sinu kõht, süda, kurk ja suu avanevad selles külluses ning armastuse helistik on iseenda muusikaks.

Ta peatub korraks. Avad silmad – sa isegi ei märganud, et olid need sulgenud – ja tema pilk süüvib sama sügavale sinusse kui on tema keha. See pilk on nõudlik, tahtes sinust rohkemat. Rohkem sügavust, rohkem armastust. Sa armastad seda nõudlikkust. Meisterliku tantsijana nõuab ta sinu keha kaasaliikumist.

Nauding on nii suur, et sa tahad eemale põigelda. Sa püüad teda tõugata, vabaneda tema haardest, põgeneda ta raskuse alt. Kuid naelutatuna hoiab ta sind enda all. Sa muidku surud ja surud, kuid ta ei liigu, vaid siseneb sinusse aeglaselt, veelgi sügavamale, täites sinu keha ja südame ning kinnitades oma kohaloleku piiritust.

Ja siis tunned, et tema tähelepanu hägustub veidi. Kas ta mõtleb millelegi? Kas sa tegid midagi valesti? Vabastad oma randme ja surud küüned talle tagumikku. See haarab jälle kogu tema tähelepanu. Ta mõistab, et märkasid tema hetkelist hajevust ning seda, et sinu süda endiselt ootab. Kui ta peaks nüüd kasvõi hetkekski hajevil olema, siis äratad sa ta oma liigutuste, hääle või küüntega.

Sinu iha on käega katsutav. Kirg tõmbab teda sügavamale. Koos avanete ilma lõputa. Ta tunnetab end sinusse, andes sulle kõik, täites sind nii paljuga, et sa ei suuda enam rohkem vastu võtta. Ta tunneb sinust läbi ja väljendab oma armastust, justkui see oleks viimane ühine hetk siin elus. See kohalolek on nii sügav ja kindel. Sinu keha on jumalanna ja sa alistud hetkele totaalses usalduses. Ja ei muud kui vaid armastus, hing, elu ja avatus.