Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS ARU SAADA, et mees on tegelikult juba suhtes?

Uue inimesega tutvudes ei pruugi tihtipeale koheselt aru saada, kas ta on ikka vallaline, nagu ta väidab või mitte. Samuti ei pruugi ta ise sinu vastu täielikult aus olla. Portaal Relationship Rules pani kirja neli märki, mis näitavad, et mees võib tegelikult hoopis suhtes olla. 

1. Ta ei taha sulle oma sõpru tutvustada

Paku mehele välja, et võiksite nädalavahetusel tema sõpradega koos midagi toredat ette võtta. Kui mees üritab sellest kõrvale hiilida ning ei soovi sulle oma sõpru tutvustada, on asi enam kui kahtlane. Äkki ta kardab, et sõbrad räägivad kogemata välja, et tal juba on naine. 

2. Ta ei vasta su kõnedele

Kas ta ei võta kunagi helistades sinu kõnesid vastu ja helistab alles mõne aja pärast tagasi? Selgituseks toob ta aga mingeid ebamääraseid põhjendusi? See on märk sellest, et ta ei pruugi sinuga päris aus olla. 

3. Piilu tema toidukorvi

Kui satute koos toidupoodi, siis vaata, mida ta ostab. Kui ta ostab mitmekülgset toitu, siis võib ta juba suhtes olla. Kui tema toidukorvi rändab aga vaid võileivamaterjal ja kiirelt valmivad toidud, siis elab ta suure tõenäosusega üksinda. 

4. Vaata tema kodus ringi

Vaata salaja tema kodus ringi. Näiteks kui mehe kodus leidub naisteajakirju või vannitoas naiste kosmeetikatooteid, on need selged märgid, et ilmselt on ta juba suhtes.