Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS BIRGIT JA Indrek Sarrap laste kõrvalt oma suhte toimivana hoiavad?

Armastatud lauljatar Birgit Sarrap on abielus muusikaärimees ja ansambli Swingers eestvedaja Indrel Sarrapiga, kellega koos on neil ka kaks ühist last. 2013. aastal nägi ilmavalgust poeg Simeon ja 2016. aastal tütar Helin. Kuidas paar laste kõrvalt aga oma suhte õnneliku ja toimivana hoiab?

Birgit rääkis Buduaari ajakirjale antud intervjuus, et pikk ja truu paarisuhe on teadlik otsus. "Ma usun, et püsiva paarisuhte üheks oluliseks märksõnaks on teineteise vigadega leppimine. Keegi meist pole täiuslik ja kui ma suudan võtta teist inimest täpselt sellisena, nagu ta on, tekib suhtesse vabadust rohkem. 

Ma ei oota ega eelda salamisi, et Indrek mulle lilli tooks, vaid ütlen talle otse, et ta võiks mulle vahel punaseid roose tuua. Saan aru, et teine su suuda mu mõtteid lugeda ja seda pidevalt oodates ma tahes-tahtmata pettun," on Birgit jõudnud järeldusele. 

Ta tunnistab, et elas pikka aega justkui filmis, lootes mehelt romantilisi žeste. Kui on aga ootus, siis on ka pettumust ja see pärsib suhet. "Nüüd tean, et kui ma midagi soovin, pean seda ka väljendama. Ehk teisisõnu on taas kord kõige alus rääkimine." 

Lugu ilmus Buduaari ajakirjas