Reklaam sulgub sekundi pärast

Kuidas hooldab oma kauneid kiharaid Fallen Angels’i staar Jana Pulk?

Fallen Angels'i üritustesarja üks korraldajatest Jana Pulk, kes näeb alati välja kaunis ning hoolitsetud, kaitseb oma nahka ning juukseid alati päikese eest. Buduaar uuris Jana käest, kui sageli ja milliste hooldusvahenditega naine oma juukseid tegelikult hooldab. Lisaks uuris Buduaar, kas ja milliseid koduseid juuksemakse naine teeb ja kui tihti ta juuksuri  juures käib. 

Fallen Angels'i üritustesarja üks korraldajatest Jana Pulk, kes näeb alati välja kaunis ning hoolitsetud, kaitseb oma nahka ning juukseid alati päikese eest. Buduaar uuris Jana käest, kui sageli ja milliste hooldusvahenditega naine oma juukseid tegelikult hooldab. Lisaks uuris Buduaar, kas ja milliseid koduseid juuksemakse naine teeb ja kui tihti ta juuksuri  juures käib. 

Kui sageli säravblondide kiharate omanik Jana oma juukseid peseb? "Mina pesen oma juukseid vastavalt vajadusele ehk siis, kui juuksed mustaks lähevad - see kõik oleneb eesootavatest üritustest ja piduliku soengu tegemise vajadusest. Toodete valimise osas kuulan soovitusi oma juuksurilt Birgit Tillmannilt. Kasutan Londa tooteid - nii shampooni, palsamit kui ka juukselakki, kuna vesi on Eestis suhteliselt kare ning palsam muudab juuksed pehmemaks," kasutab Jana alati peale shampooniga juuste pesemist ka hooldavat palsamit.

Mis aga uute shampoonidega eksperimenteerimisse puutub, siis see teema jätab Jana külmaks. "Üldse ei eksperimenteeri ning juuksehooldusvahendeid ei kasuta. Taaskord, kui juuksur ütleb, et on vaja, siis kohe hakkan uusi tooteid proovima, aga siiani ta pole seda öelnud," usaldab Jana oma pikaajalist juuksurit 100%. 

Kuna Jana elutempo on alati olnud kiire, siis endal tal kodus aega juuksemaskidega katsetamiseks pole. Et juuksed püsiksid kaunid ja säravad, külastab ta juuksurit iga 4-6 nädala tagant. "Juuksuris käin iga 1-1,5 kuu tagant. Kuna teen endale palju soenguid, millele kulub suurtes kogustes juukselakki, siis lasen alati sügavpuhastava shampooniga oma pea iga 1,5 kuu tagant korralikult puhtaks pesta," oskab Jana on kauneid kiharaid hoida, samas liigselt raha kulutamata.

Buduaar.ee