Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS ILUKIRURGIA TERVIST saab parandada?

Et sellele küsimusele vastata, on meil kõigepealt tarvis teha selgeks, mida me „tervise” all selles kontekstis silmas peame. Lisaks füüsilisele tervisele on arvesse võetud ka vaimset, emotsionaalset, intellektuaalset, sotsiaalset ja ametialast tervist.

Vaadeldes kõiki neid aspekte ühtse tervikuna, joonistuvad välja selged positiivsed mõjud, mida ilukirurgia suudab pakkuda. On öeldud, et ilukirurgia ei pruugi lisada elule aastaid, kuid lisab aastatele elu. See on juba iseenesest meeldiv mõte, kuid võttes arvesse alljärgnevat, on tugev võimalus, et ilukirurgia parandab lisaks elukvaliteedi tõstmisele ka tervist ning tänu sellele ka eluiga. 

Enesehinnangu ning minapildi paranemine on tõenäoliselt kõige tugevam positiivne mõju, mis ilukirurgial pakkuda on. Kui inimesel on iseendast positiivne kuvand ning ta on oma välimusega rahul, on tema üldine elukvaliteet oluliselt kõrgem. Positiivsema minapildiga inimesed on sotsiaalsemad, energilisemad, elujaatavamad ja edukamad nii töö- kui ka eraelus.

Ilukirurgia on teekond tervislikuma elustiilini. Enamik neist, kes on otsustanud mõne ilukirurgiaprotseduuri kasuks, on emotsionaalselt investeerinud oma värskelt saadud parema välimuse hoidmiseks. Mõistus töötab sel moel, et me oleme valmis tegema pea kõike selleks, et säilitada enda loodud kuvandit iseendast. Ilukirurgiaprotseduuri järel tõuseb ootus oma välimusele eksponentsiaalselt ning tänu sellele muudetakse vastavalt oma käitumist ja igapäevaseid harjumusi. Seetõttu on ilukirurgia pea alati märkimisväärse tähendusega ja otseselt tervist parandava pikaaegse mõjuga.

Ilukirurgia võib vähendada või kaotada valu kaelas, seljas ja õlgades. Rinnavähendusoperatsioon pakub naistele võimalust mitte ainult kohendada oma rinnakuju, vaid mõjub rühti parandavalt ning aitab kaotada valu kaela-, õla- ja seljapiirkonnas.

Ilukirurgia võib vähendada erinevate haiguste riski. See puudutab eeskätt rasvaimu protseduuri, kuid ka kõhuplastikat ning rindade vähendamist. Liigne rasv kehas võib endaga kaasa tuua hulgaliselt erinevaid südame-veresoonkonnahaigusi ning tõstab märkimisväärselt diabeeti haigestumise riski. Rasva eemaldamine aga vähendab neidsamu riske. Kõhuplastika või rinnavähendusoperatsiooni puhul ei ole küll eemaldatava rasva hulk väga suur, kuid pikas perspektiivis aitab iga eemaldatud gramm. Lisaks on hea näide ka ninaoperatsioon (rinoplastika), kus mitte ei parandata üksnes ninakuju, vaid ka hapnikuvoolu. See omakorda tähendab paremat unekvaliteeti ning erksamat olekut ka ärkvel olles, kuna hingata on märksa kergem.

Ilukirurgia pikendab ka eluiga! Võttes arvesse ülalmainitut, on kõige tugevama mõjuga just minapildi parandamine ning seeläbi elutervemad igapäevaharjumused, mis inimestel, kes otsustavad mõne ilukirurgiaprotseduuri kasuks, tavaliselt tekivad. Lisades sinna juurde ka otsesed hüved, mida protseduurid pakuvad, on mõistlik oodata mitte ainult kvaliteetsemat, vaid ka pikemat elu.

Ilukirurgia on sügavalt isiklik otsus, kuid kui on olemas võimalus parandada mitte ainult oma välimust, vaid seeläbi ka tervist, siis tekib vaid küsimus, miks seda mitte teha.

Lisainfo leiad SIIT.

Broneeri aeg!