Reklaam sulgub sekundi pärast

Kuidas nutikalt šopata?

Jagame sinuga kavalaid nippe, kuidas oma šopingutuurid edukamaks ja täiuslikumaks muuta.

Jagame sinuga kavalaid nippe, kuidas oma šopingutuurid edukamaks ja täiuslikumaks muuta.


Oled sa kunagi tundnud, et sinu sõbrad ostavad lõputuid koguseid uusi rõivaid ja kosmeetikat samal ajal, kui sina loed viimaseid sente, et osta ripsmetušš, mille oleksid pidanud soetama juba ammu? Põhjus on lihtne – nemad oskavad nutikalt šopata. Võta end kokku ja hakka osavalt poodlema järgides neid nippe, mis õpetavad sind endale rohkem lubama.


1) Astu uute kingade leidmisel spioonikingadesse. Märkasid imelist pluusi? Jäta selle stiil ja lõige meelde ning uuri, kas leiad selle hoopis odavamalt netipoest.


2) Saa ostlemise eest boonuseid. Hoia oma silmad lahti ja uuri, kas mõned netikauplused pakuvad lojaalsuse eest kingitusi. Nendeks võivad olla nii allahindlused kui ka kinkekaardid.


3) Võta omaks taaskasutuse rõõmud. Tihti satuvad tippdisainerite tooted mõne aja möödudes second-hand poodidesse, kus nende kvaliteet on täpselt sama hea kui mõned kuud tagasi, kuid hind, mille eest need endale soetada võid, on palju rõõmustavam. See, et tegemist on taaskasutusega ei tähenda, et ese on halvem.


4) Osta eelmiste hooaegade tooteid. Ära ignoreeri riideid lihtsalt sellepärast, et tegemist ei ole konkreetselt praeguse hooaja kaubaga. Eriti kehtib see ostes põhikaupa, mis tegelikult ei aegu ja püsib trendikas mitmetel hooaegadel.


5) Loo soovide nimekiri. Kui allahindlused saabuvad, oled valmistunud ja lähed poodides just neid tooteid ostma.


Allikas: www.company.co.uk


Kairit Kütt