Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS PÕLETADA JÕULUSÖÖKIDEST saadud kalorid? Ikka seksiga!

Kui õues sajab lund ning pakane näpistab nina, siis pole kohe üldse tahtmist toast välja minna. Pole hullu, jõulusöökidest saadud kaloreid võib põletada ka lõbusamal viisil. Nimelt seksiga. Kui kaua peaksid seksima, et põletada rosoljest või praest saadud kaloreid?

1. Liha

Liha rasvasisaldus varieerub, kuid umbes 40 grammis soolatud lihas on umbes 40 kalorit. 180 cm pikk ja 80 kg kaaluv mees peaks tund aega mõõdukalt seksima, et põletada kolmest lihaviilust söödud kaloreid. 160 cm pikk ja 66 kg kaaluv naine kulutab sama ajaga kahe lihaviilu kalorid.

2. Rosolje

Rosolje on jõulusöökidest kõige kergem söök. 1 dl rosoljes on vaid 20 kalorit. Seega võid rosoljet süüa lausa 3 dl ning saadud kalorid kulutad umbes pooletunnise seksisessiooniga. 180 cm ja 80 kg kaaluvalt mehelt võtab see aega vähem kui pool tundi ja 166 cm pikalt ja 66 kg kaaluvalt naiselt keskmiselt pool tundi. 

3. Juustud

Jõululaud pole õige laud ilma erinevate juustudeta. Kui kogud taldrikule 40 grammi erinevaid juuste, saad sealt keskmiselt 390 kalorit. Nende põletamine seksiga on väga suur töö. Meestel kulub selleks kolm ja naistel ligikaudu neli tundi.

4. Kommid

Jõulud pole õiged ka ilma kommideta. Ühes kommis on keskmiselt 33 kalorit. Ühe kommi kulutamine võtab meestel aega 15 minutit ja naistel 20 minutit. 

 

allikas: Iltalehti