Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS RAHVAMEDITSIINI ABIL põiepõletikku leevendada?

Põiepõletik on ebameeldiv ning valus probleem. Selle vältimiseks ei pea ilmtingimata apteegist kalleid ravimeid ostma, vaid võimalik on leevendust saada ka rahvameditsiinist. Facebooki rahvameditsiini ja teadmiste grupis annavadki kasutajad nõu, kuidas looduslike vahenditega põiepõletikku leevendada ning seda ennetada. 

"Pärast seda, kui hakkasin kasutama D-vitamiini ja vältima külma peal istumist ning üldse soojemalt riietuma, jäid põiepõletikud ära! Tänapäeval on ju igasugused retuusid jne," soovitas esimene.

"Jätke ära või vahetage pesukaitsmed, hügieenisidemed ja tualettpaber. Kindlalt oli lõhnastatud tualettpaber süüdlane, miks mul põiepõletik oli. Oma kogemus ja hiljem kuulnud ka teistelt. Proovisin ka ravida AB-dega, ei miskit. Proovid ei näidanud midagi, täitsa ulme, mida teha. Nüüd tean ja väldin või kui komistan, siis vähemalt tean. Kui aga ikka päris bakteriaalne põletik, siis Venemaalt saab Levomycetini tablette - see oli nõukaaja parim ravim. Eelkõige hügieenitarbeid kontrollida," annab nõu teine. 

Ka kolmas kasutaja on nõus esimesega, et ennast peaks soojemalt riidesse panema: "See soojemalt riidesse soovitus on küll väga hea. Mul oli ka varasemalt probleeme, aga kui hakkasin alakeha rohkem soojas hoidma, kadusid ka põletikud. Kindlasti tuleb organismi üldine tugevdamine ja vitamiinirikas toitumine ka kasuks. Ja piimhappebaktereid tasuks manustada, et peale antibiootikumiravi end turgutada. Kindlasti saab kõik korda. Ja mida rohkem karta, seda kiiremini uus põletik tuleb."

"Pane aeg holistilise meditsiini doktori juurde (Hiina meditsiin või Ajurveda). Põletik ei tule iseenesest, vaid midagi on elurutiinides valesti. Tehakse sulle vastav raviplaan ja looduslike vahenditega aidatakse asi korda saada. Esimene asi on aga piima- ja suhkruvaba ning valge jahu vaba toidusedel. Aga mitte LCHF, sellel on teised negatiivsed kõrvalmõjud," kirjutas üks. 

"Mina sain meresoolavannidega lahti. Kaks aastat olin pidevalt hädas ja ravisin kordamööda põiepõletikku ja põletiku raviks kirjutatud antibiootikumidest põhjustatud seent. Seen põhjustas põiepõletikku, kuna oli juba kuseteedes ja rohud põletiku vastu panid seene hullemini vohama. Sõbranna õpetas valu leevendama, et teha nii kuum vesi, kui vähegi kannatad, ja vähemalt pool pakki meresoola vannivette. Omal nahal kogesin, et see võttis valu ära koheselt, aga ka ravis. Sain välja sellest nõiaringist ja praeguseks isegi ei mäleta enam, millal viimati see kole haigus oli," jagas enda kogemust üks rahvameditsiini grupi kasutaja. 

"Põieprobleemide puhul astelpaju toormahla ja linaseemnejoogi (mõlemad korraga siis) umbes kahekuune kuur teha," andis veel üks nõu.