Reklaam sulgub sekundi pärast

Kuidas saada ise oma elu moeloojaks? Meie teame!

Selle aasta Buduaari turul on esimest korda kohal õmbluspood ja võimalus osta endale megahinnaga õmblusmasin - hinnad alates 149 eurot! Ole ise oma moelooja ja õmble just sellised riided, nagu süda ihkab! 

Kas sul on juba oma õmblusmasin? Võiks olla, sest see on kõige lihtsam viis olla ise oma elu moelooja ning õmmelda või ümber disainida erinevaid riideid ja aksessuaare.

Selle aasta Tallinna Buduaari LIVE turul on esimest korda kohal õmbluspood ja võimalus osta endale megahinnaga õmblusmasin - hinnad alates 149 eurot! 

Kohapeal on huvilistele õmblusmasinad üles seatud ja saab kohe õmblemist ka proovida. Erinevalt suurest kodutehnikapoest on turul kohal oma ala tõelised profid, kes aitavad sul masinat valida ja seda tundma õppida. Kõigile masinatele kehtib kaheaastane garantii. 

 

Valisime sinu jaoks välja ka kaks väga head õmblusmasinatt, millele kehtib Buduaari turul soodushind:


Janome IT 1028 (klassikaline mudel kodusteks õmblustöödeks, millel on olemas kõik tarvilik, et teostada kodusolevad vajalikud õmblustööd)

Hinnavõit 99 €

TAVAHIND 248 € TURUHIND 149 € 

ROHKEM INFOT MASINA KOHTA SIIT

 

Elna Experience 520  (Soomes läbiviidud testi VAIELDAMATU võitja kesmise hinnaklassiga õmblusmasinate hulgas, kindel Šveitisi kaubamärk)

Hinnavõit 106 €

TAVAHIND 535 €  TURUHIND 429 €   

ROHKEM INFOT MASINA KOHTA SIIT

 

Kohtume juba reedel Buduaari turul!