Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS SAI ALGUSE Jesper Parve ja Mari Ojasaare romantiline suhe?

Sel nädalal avavad TV3 meelelahutussaates "Tunnen sind läbi ja lõhki" oma pea 9 aastat kestnud suhet maailmarändurist kirjanik Jesper Parve ja tema kaasa Mari Ojasaar. Uudised.ee uurisid paarilt, kust tuli mõte saatesse tulla, kuidas aastaid suhtes olnud noored argiseid ülesandeid jagavad ning mismoodi nende romantiline suhe üldse alguse sai. 

Jesper rääkis, et saates osalemise kohta tuli neile email. "Kuigi me oleme nii pikalt koos olnud ja teame üksteisest väga palju, siis oleme alati nõus vastu võtma natuke crazy`sid ja hulle projekte - see vürtsitab mõnusalt ka meie kooselu."

Mari lisas, et kui algul teed midagi rasket ära, siis pärast on lihtsalt nii hea olla. 

Kuidas Jesperi ja Mari romantiline suhe aga alguse sai ja kuidas on paari peres kodutööd jaotatud? "Eks Mari mind rajalt maha võttis. Ma ei mäleta kus see oli," viskas Jesper nalja. "Meil on selline ühtne lahing. Mari peseb pesu, mina viin prügikasti välja - need on kaks asja, mis on ära jagatud. Praegu on meil aga kaks last ja pooldebiilikust koer, et sellist mässamist on kõvasti. Aga jagame ära, siis saab hakkama," sõnas mees.