Reklaam sulgub sekundi pärast

Kuidas tähistab naistepäeva Liis Lass? Mida arvab naistepäevast Zenja Fokin? Loe ja saa teada!

Täna on naiste jaoks tore päev, on ju see pühendatud meile - naistepäev! Buduaar uuris Eesti tuntud inimestelt, kuidas ja kas tähistavad nemad seda ning kas seda on üldse vaja.

Täna on naiste jaoks tore päev, on ju see pühendatud meile - naistepäev! Buduaar uuris Eesti tuntud inimestelt, kuidas ja kas tähistavad nemad seda ning kas seda on üldse vaja.

Liis Lass - Kõigepealt ma soovin emale head naistepäeva ja tuletan meelde, et lisaks heale emale ja tublile perenaisele on ta eelkõige ka naine! Üllatan teda millegi naiseliku ja erilisega... ja mis minusse endasse puutub, siis ma lasen oma kallimal homse päeva üle otsustada. Usun, et see tähtpäev tema tähelepanelikkuse juures tal kahe silma vahele kindlasti ei ole jäänud.

Anna-Liis Supp - Kuna ma elan-olen hetkel Kopenhaagenis, siis seda päeva ei tähista. Naistepäeva tähistatakse endistes n-ö kommunistlikes riikides, siin ma arvan pole keegi sellest kuulnud.

Tanja Mihhailova - Mul on juba hommikul kell 10.45 trenn, pärast seda lähen kindlasti vanaema juurde, viin talle lilled. Õhtul on plaanis lounge´s Chicago väikest kontsertkava kuulata (Mikk Saare esitlusel). Muidu naistepäev on tore päev, kuna täiesti võõrad mehed soovivad ilusat naistepäeva!

Zenja Fokin – Naistepäeva on kindlasti vaja, kuna lihtsalt muidu meie tagasihoidlikkuses jääks naine ehk märkamatuks liigses töös, igapäevastes tegemistes jms. Kuigi lilli võib kinkida iga päev, siis naistepäeval võiks see lausa kohustuslikus korras olla! Arvan, et naistele endile on seda vaja, et väärtustada ennast! Samuti on mul täna Stiilipäeviku saate võtted, kus saan pühendada terve päeva ühele õnnelikule naisele - Ritale, kes on oma teises nooruses...ja vajab hädasti muutust. Usun, et saab olema eriline päev!


Buduaar soovib oma kallitele naislugejatele ilusat naistepäeva!


Buduaar.ee