Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS TÄITUS JANNE SAARE UNISTUS saada Nexuse bändiliikmeks?

Endine Nexuse lauljatar Janne Saar, kes täna elab oma unistuste elu teiselpool lompi, ütleb, et ta on terve elu suur unistaja olnud. „Kui ma noorem olin, siis ma veel ei mõistnud, kui oluline on unistada positiivselt tulevikust. Ma tegin seda alateadlikult. Tihti ma rändasin mõtetes hoopis teise kohta võrreldes reaalsusega.“ 

Üheks parimaks näiteks sellest, kuidas unistused täide võivad minna, peab Janne lugu sellest, kuidas ta kunagi ansamblisse Nexus sattus. Kui Janne oli 13-aastane, ei olnud ta koolis populaarne, tal olid prillid ja breketid ning ta ei olnud tol ajal poiste lemmik. „Sellel ajal olid klassides diskod ja tüdrukud alati ootasid, et poisid neid tantsima võtaksid. Ma olin üks nendest tüdrukutest, keda tantsima ei võetud,“ meenutab Janne ning lisab, et sellegipoolest armastas ta muusikat ja laulda ning unistas edukast karjäärist ja esinemistest. „Tol ajal oli hästi populaarne bänd Anaconda. Ma vaatasin nende videot ja soovisin kogu südamest, et saaksin ka olla bändis, laulda ja tantsida. Siis ma veel juukseid ei värvinud, aga soovisin olla blond oma bändis.“ Juba mõned aastad hiljem täituski Janne üks suurimaid südamesoove ja temast sai populaarse tüdrukutebändi Nexus blondipäine laulja. 

„Ma usun, et paljud on kindlasti kuulnud raamatust “The Secret”, mis räägib, et kui keskendud ühele asjale ja unistad sellest, siis universum imelisel kombel viib su soovi täide. Ma selle kontseptiga 100% nõus ei ole,“ avaldab Janne arvamust ning tuletab meelde, et väga suur osa unistuste täideminemisel on siiski ka inimese enda tegudel. „Kui sa ainult diivanil unistad, siis midagi iseenesest ei juhtu. Minu soov läks täide, kuna ma käisin igal võimalikul lauluvõistlusel, bändi katsetel, esinesin aktustel ja võtsin stabiilselt laulmistunde. Nii palju kui võimalik laulsin ja esinesin. Mind ei huvitanud teiste arvamus, ma lihtsalt tegin oma asja ning pühendasin end 100%.“ Ja nii juhtuski, et üks päev valiti Janne bändi Nexus ja aasta hiljem oli tüdrukutel juba oma esimene R2 Aastahitt taskus. 

„Selliseid asju on mu elus palju juhtunud ja ma usun, et iga inimene loob ise enda elu ja tuleviku.“ 

Janne üks lemmiktsitaate, mida ta endaga kaasas kannab, on „You become what you think about“. 

„Jälgides seda üht mõtet, on võimalik oma elu väga palju muuta“, lausub Janne teemat kokku võttes.