Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS TALVEL sooja saada?

Mõnus on siis, kui jalad on kuivad, õhk on soe ning päike paistab. Vaadates Eesti ilma, ei juhtu seda just väga tihti. Ainult suvi võib meid aeg-ajalt üllatada pikkade, kuumade ning päikeseküllaste päevadega.

Praegu on talv ning sellel aastaajal tahaks ju samuti sooja saada. Olenemata sellest, kas väljas on krõbe külm või sajab hoopis lörtsi, on ikkagi tähtis, et oleks mugav olla. Kui külm on naha vahele pugenud, tuleks kindlasti end pärast kiiresti üles soojendada. Selle jaoks on Koduekstras  müügil erinevad abivahendid, mis aitavad meil külma talve kergemini üle elada. 

Pleede pole kunagi liiga palju

Kunagi ei tohiks alahinnata ühte sooja, mõnusat ja pehmet pleedi. Talvel õuest tuppa jõudes on alati, vähemalt alguses, natuke kõhe ning jahe tunne. Siis tulevadki appi kuum jook ja pleed. Keerad mõnusalt teleka ette kerra, võtad peale pleedi ning juba ongi meelest läinud kogu see külm ja kuri maailm, mis väljas valitseb. Milline üks õige pleed siis olema peaks? Kindlasti pehme, soe ning samas võiks see ka ju ilus välja näha. Näiteks pleed, millel nimeks Malta, näeb põhjamaiselt stiilne välja ning on sama soe kui päikesepaisteline Malta. 

Kellele meeldivad ülipehmed pleedid, soovitame endale muretseda Cashmere Touch pleed, mis on katsudes sama pehme nagu päris kašmiir ning hoiab ka kindlasti keha väga hästi soojas. Teine ülipehme pleed on Supersoft , mis nagu nimigi ütleb, on väga pehme ning mõõtmetelt nii lai suurrätt, et selle sisse mahuvad kenasti korraga ka kaks inimest ära.

Kätesoojendaja teeb sekunditega käed soojaks

Talve eest ei pea alati tuppa peitu pugema. See on aeg, mis sobib suurepäraselt ka näiteks õues jalutamiseks või metsas matkamiseks. Isegi kui kindad käes, ei piisa sellest teinekord ning külm hakkab ikkagi sõrmi näpistama. Üks väga lahe abimees on kätesoojendaja. See on väike, kompaktne ega vaja elektrit või patareisid. Käesoojendaja tugeva plastikkesta sees on tihke selge vedelik ja pisike metallketas. Klõpsutades ketast, käivitub keemiline reaktsioon, mis soojendab vedeliku viie sekundiga mõnusalt 48-kraadiseks. Kätesoojendaja suudab hoida ühtlast temperatuuri umbes 20 minutit. Lisaks on see taaskasutatav. Pärast kasutamist on soojendajat täitev vedelik tahkunud ning taaskasutamiseks on vaja käesoojendajat kuumutada keeva vee nõus kuni tahke aine on taas vedelikuks muutunud. See võtab aega kõigest 5-10 minutit. Tegu on väga kihvti vidinaga, mis aitab kätel kiiresti üles soojeneda. 

Jalatsikuivataja on kui kiivalt hoitud saladus

Üks asi, mida kindlasti kõigil talvel vaja läheb, on jalatsikuivataja. See on seade, millega on võimalik märjad või niisked jalanõud kiiresti ära kuivatada. Eriti võiks selline vidin meeldida kõigile neile, kes tegelevad talvel suusatamise või uisutamisega. Lumi ikka tikub sinna, kuhu ei tohiks ning jalanõud imavad väga hästi endasse vee, mis võib tekkida õues kõndides või talvel suusatades. Jalatsikuivataja sobib jalanõude, uiskude, suusa- ja lumelauasaabaste kuivatamiseks. Suuruselt mahub jalatsikuivataja isegi laste jalanõudesse. Nüüd ei pea enam ajalehti hakkama saabastesse toppima või neid ahju otsa või radikatele riputama. See seade kuivatab jalanõud tõhusalt ning ohutult umbes 4-6 tunniga. Tegu on turvalise, vaikse ning täiesti müravaba seadmega, mis kindlasti sellel talvel paljudel kodudes kasutust leiaks. 

 

Ega tali taeva jää. Lörts, lumi, jäide, tuisk ning krõbedad külmakraadid kimbutavad meid ju igal aastal. Kuid nagu öeldakse: pole halba ilma, vaid on halb varustus. Halva varustuse üle sellel talvel kohe kindlasti kurta ei saa. Tuleb ainult need õiged asjad Koduekstrast www.koduekstra.ee üles leida. Mõnusat talve!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[gallery ids="2047496,2047498,2047500,2047501,2047503"]