Reklaam sulgub sekundi pärast

KUIDAS TEADA, KAS sulle on Facebookis blokeering peale pandud?

Igaühel meist on õigus valida inimesed, keda sotsiaalmeedias jälgime või mitte. Kuid sellest hoolimata oleks tore teada, kui keegi on otsustanud Facebookis sulle blokeeringu peale panna.

Peaaegu kõigi Facebookis on erinevaid inimesi. On lähedasi sõpru, kelle tegemiste vastu alati huvi tunned. On kaugemaid tuttavaid, kelle tegemised pakuvad huvi suurest uudishimust. Ja siis on neid, kelle tegemised ei paku absoluutselt huvi. Halvimal juhul käituvad sellised inimesed sotsiaalmeedias lausa häirivalt. Sellisel juhul peab kasutusele võtma karmid meetodid ja inimene tuleb blokeerida.

Blokeeritud kasutaja ei näe teda blokeerinud inimese profiili, ei saa tema pilte kommenteerida, teda tag'ida, kutsuda teda üritustele ega saata kutseid erinevate rühmadega liitumiseks. Samuti ei saa blokeeritud inimene alustada vestlust teda blokeerinud kasutajaga. Blokeeritud kasutaja ei saa ka mingit teadet selle kohta, et talle on blokk peale pandud. 

Kuidas siis teada, kas keegi on sulle Facebookis bloki peale pannud? On olemas kaks viisi, kuidas seda kindlaks teha.

1. Mine Facebookis otsingumootorisse. Sisesta sinna inimese nimi, kelle kohta kahtlustad, et ta on sind blokeerinud. Kui sa ei leia tema profiili, on ta kas sulle bloki peale pannud või oma profiili kustutanud.

2. Kas oled temaga kunagi Facebook Messengeris rääkinud? Ava teie vana vestlus. Kui tema nimi on kirjas musta ja paksuna ning sa ei saa sinna peale klikkida, on sulle tõenäoliselt blokk peale pandud. 

 

allikas: indy100