Reklaam sulgub sekundi pärast

Kuidas üheöösuhtest piinlikkuseta välja tulla?

Mõned kokteilid, palju kuumi suudlusi ja ärkad hommikul üles magamistoas mis ei kuulu Sinule. Kuidas piinlikust olukorrast ilma häbi tundmata välja keerutada?

Mõned kokteilid, palju kuumi suudlusi ja ärkad hommikul üles magamistoas, mis ei kuulu Sinule. Kuidas piinlikust olukorrast ilma häbi tundmata välja keerutada?

Sa oled ta nime ära unustanud

Proovi leida kuskilt tema nimega ajaleht või retseptiravim. Kui see ei õnnestu, võid pöörduda mehe poole nimetades teda kalliks või armsaks ning kui olete otsustanud vahetada telefoninumbreid, las ta trükib selle (ja ühtlasi ka oma nime) ise Sinu telefoni.

Ärkad üles ja avastad, et ta tegelikult ei meeldigi Sulle

Mine koju. Lihtsalt lahku ja mine koju. Ära jäta oma kontaktandmeid. On väga normaalne tuua seletuseks, et Sulle meenus tähtis kohtamine, ärilõuna vms, kuhu pead kiirustama.

Oled oma kingad ära kaotanud

Siinkohal ei jää vist muud üle kui mehe käest plätusid laenata. Kui Sa ei taha just paljajalu koju lipata.

Sa ei tea, mida öelda mehe korterikaaslastele

Sul pole antud mehega õigupoolest suhetki ja seega ei peaks Sa midagi seletama ka tema korterikaaslastele. Võid vabalt end tema toas peita, kuniks kõik on lahkunud ja saad rahus ka ise ära minna. Kui siiski pead neist mööduma, siis naerata ja ammuta enesekindlust mõttest, et Sa ei näe neid ilmselt enam kunagi.

Sa ei leia oma aluspesu

Kui Sa ei suuda kuidagi oma aluspesu üles leida ning oled kõik kohad üle kontrollinud, siis lihtsalt pane end riidesse ja käitu nii, nagu Sul polekski aluspesu seljas olnud.

Häbenemise asemel soovid lahkuda püstipäi?

Kõigepealt hinga sügavalt sisse ja lõõgastu. Pese nägu puhtaks, tõmba huultele värske kiht läiget ja hoia pea püsti. Pea meeles, et ka kõige piinlikumas olukorras võib jääda stiilseks ja enesekindlaks.

Mida punastamapanevat on Sinul hommikul võõras voodis ärgates ette tulnud?


Anneli Allikas