Reklaam sulgub sekundi pärast

Kuidas vähendada lennureiside stressi

Järgnevad nipid aitavad ajal, mil lennukiga reisimine muutub üha tihedamaks ja populaarsemaks, end lihtsalt ja kiirelt muredest päästa.

Järgnevad nipid aitavad ajal, mil lennukiga reisimine muutub üha tihedamaks ja populaarsemaks, end lihtsalt ja kiirelt muredest päästa.


1.    Kanna endaga alati mõnusalt suurt salli kaasas. Lennukis võib temperatuur kõikuda ja lisaks on see ideaalne, kui reisid jahedamasse piirkonda. Kui sihtpunkt on aga päikesepaisteline, saad selle lihtsalt käsipagasisse panna, et tagasi lennates taas endale ümber mässida.


2.     Pane endale kokku kindla peale minev valik garderoobist. Selles võivad olla näiteks teksad, saapad ja jakk. Mõtle valmis esemed, milleta sa hakkama ei saaks, kuid samas mida võib igas olukorras kasutada ja nii säästad palju aega ning väldid probleeme. Soojemasse kohta reisides on hädavajalikud vaid ujumisriided ja pangakaart ning puhkus võibki alata!


3.     Reisiadapter on oluline. Tänapäeva kiirelt muutuvas maailmas pole midagi hullemat, kui olla välismaal lõksus nii, et puudub võimalus kasutada elektrit ja laadida näiteks oma mobiiltelefoni. Osta rahvusvaheline adapter, mis ei võta kotis palju ruumi, kuid päästab hiljem sekeldustest ja sobib igasse pistikusse. Ükskõik, kus maailma otsas sa ka ei viibiks.


4.    Silmakreem. Isegi, kui seda kodus ei kasuta, on see kuivade ja paistes silmade vältimiseks, mis paratamatult lennureisidega kaasneda võivad, hädavajalik. Seda kasutades saad lennukist väljuda värske ja särasilmsena.


5.    Niisutaja. Vaseliin on ideaalne multifunktsionaalne niisutaja ning aitab nii talvisel suusareisil kui ka kuuma kuurordisse peesitama minnes.

Allikas: www.company.co.uk

Kairit Kütt