Reklaam sulgub sekundi pärast

KULUAARIDES SAHISTATAKSE: KYLIE JENNERIL ON juba uus mees?

Mõned kuud tagasi jõudis avalikkuse ette uudis, mille kohaselt olevat Kylie Jenner (22) oma lapse isast Travis Scott’ist lahku läinud. Seejärel arvati, et nad on siiski ära leppinud ning üritavad oma suhet taastada. Nüüd sahistatakse kuluaarides, et Kylie on enda kõrvale leidnud aga hoopis uue mehe ja selleks on väidetavalt ei keegi muu, kui temast 11-aastat vanem muusik Drake.

Esmakordselt läksid jutud Kylie'st ja Drake'st liikvele pärast seda, kui nad oktoobris räppari sünnipäeval enamuse ajast koos veetsid. Ühe allika väitel tantsis Kylie sünnipäeval Drake'iga ning hiljem veedeti aega privaatses nurgas vesteldes. Teise allika sõnul on Kylie ja Drake üksnes sõbrad ning räppar käitub kõikide naistega lihtsalt väga viisakalt, sest ta on viisakas mees.

Drake olevat sünnipäevapeol Kylie'le nalja teinud ja näis justkui viimane nautis muusiku seltskonda väga. 

Muusikut ja tõsielustaari on allika sõnul hiljemgi mitmel korral koos aega veetmas nähtud ning väidetavalt on nad ka kohtingul käinud.

Lapse isa Travis Scott'iga saab Kylie hästi läbi ning erimeelsusi neil seoses tütre kasvatamisega tekkinud ei ole. Mõlemad saavad aega, et olla koos tütrega ning ollakse ühiselt arvamusel, et Stormil on vaja nii isa kui ka ema.