Reklaam sulgub sekundi pärast

KUNAGINE SELTSKONNABEIB Vändra-Aveli on mehega keerulises suhtes

Ilmselt mäletavad kõik blondide kiharatega sekspommi Vändra-Avelit, kes pisut enam kui kümme aastat tagasi Eesti meediamaastikul tähelepanu keskpunktis oli. Aveli sai tuntuks pärast seda, kui ta võitis aastal 2007 toimunud ajakirja FHM Eesti konkursi "FHMi kaanestaar 2007". Aveli eraelu tundub antud hetkel aga üsnagi keerukas situatsioonis olevat ning tema teine pool teeb sellest oma Facebooki lehele ka üsnagi avameelseid postitusi.

Endine seltskonnastaar Vändra-Aveli on juba mõnda aega olnud suhtes mehega, kelle Facebooki nimeks on Vahury Armastusekahur ning just mees on see, kes suhte teemal avalikke postitusi teeb. Viimatine postitus lõppes aga sellega, et mees sai vihaseks ning ilusate sõnade asemel hakkas ta ritta seadma pigem trotsi.

Nimelt riputas mees sotsiaalmeediasse foto endast koos Aveliga ning kirjutas pildi alla kommentaariks: "Kallis Aveli, sa oled minule väga kallis olnud ja oled ikka veel!"

Aveli vastus oli aga üsnagi konkreetne: "Me ei ole ENAM koos ja seda EI juhtu ka enam elu sees!"

Naise kommentaar Vahuryle ilmselgelt ei meeldinud. "Kallis Aveli, minu kodu võtmed võid ära anda,"kirjutas ta ning lisas veel: "Mul ei ole vaja, et vead minu korterisse tonte, kellega koos jood ja ringi sõidad."

Vahury Facebooki profiililt leiab aga endiselt ka Aveli pilte...