Reklaam sulgub sekundi pärast

KURB! “SEKS JA LINN” STAARI tabas traagiline kaotus

"Seksi ja linna" täht Kim Cattrall on sügavas leinas olles äsja kaotanud oma noorema venna, kes leiti kahjuks surnuna. Veel pühapäeva varahommikul oli Kim mures, sest tema vend oli kadunud ning ta kasutas sotsiaalmeedia abi, et venda leida.

"Seksi ja linna" täht Kim Cattrall on sügavas leinas, olles äsja kaotanud oma noorema venna, kes leiti kahjuks surnuna. Veel pühapäeva varahommikul oli Kim mures, sest tema vend oli kadunud ning ta kasutas sotsiaalmeedia abi, et venda leida.

Kimi vend Chris oli oma Kanada kodust lahkunud, kuid koju oli ta maha jätnud nii võtmed, mobiiltelefoni kui ka rahakoti ning Kimi sõnul polnud see üldse venna moodi sel kombel ootamatult ära kaduda.

Murelikuks tegi ka asjaolu, et Chrisi välisuks oli lukustama ehk siis ta oli kodust lahkunud ilma, et ta midagi kaasa oleks võtnud. Kim kirjutas sotsiaalmeedias, et tema vend ei lahkuks ealeski kodust telefoni ja rahakotita ning ta lukustab oma välisukse alati. 

Viimases sotsiaalmeediapostituses teatab Kim kurvastusega, et tema vend on ootamatult meie seast lahkunud. Surma põhjust ei ole avalikustatud.

Allikas: The Sun