Reklaam sulgub sekundi pärast

KUST AMMUTAB INSPIRATSIOONI Sibyl Vane vokalist Helena Randlaht?

Alternatiivrokki, bluusi ja poppi viljelev ansambel Sibyl Vane on sügavat muljet avaldanud nii kriitikutele kui ka publikule. Eelmisel nädalavahetusel pääses ansambel oma looga "Thousand Words" Eesti Laul 2018 finaali. Buduaar uuris võluvalt vokalistilt Helena Randlahelt, mis tunded teda finaali pääsemise puhul valdavad. 

"Ma olen õnnelik ja ikka veel üllatunud. Lisaks sellele olen ääretult uhke meie meeskonna ja fännide üle, kellega koos selle tulemuse nimel pingutasime. Väga suur kompliment meie jaoks on, et saime finaali minekuks õnnistuse nii žüriilt kui ka publikult," kommenteeris Helena.

Naine tunnistas, et väikese tüdrukuna ei unistanud ta tegelikult lauljaks saamisest, kuid juba siis meeldis talle muusikat kuulata ning peegli ees eputada. "Mu lapsepõlve suureks lemmikuks oli tüdrukutebänd Spice Girls. Kuna tol ajal ei olnud muusika nii lihtsalt kättesaadav, sest polnud Spotify'd ega YouTube’i, tuli lugusid ise kassetile lindistada raadiost. Nii juhtus, et ema kõik Simon & Garfunkeli originaalkassetid said ühel päeval minu mixtape'iga rikutud. Teismelisena sain endale esimese kitarri, millel alustasin arglikke katsetusi laulukirjutajana. Edasi tuli juba suur tahe ennast muusikaliselt väljendada ja bändid. Eks see ongi minust kujundanud selle, kes ma täna olen."

Inspiratsiooni ammutab Helena enda ümbert - peamiselt raamatutest ja filmidest. "Muusikaga on selline imelik lugu, et selle tulek võib juhtuda kõige ootamatumates olukordades. Seega tuleb olla valmis järgmise meloodiajupi ümisemiseks telefoni näiteks inimeste keskel tänaval. Alguses tundus see imelik, aga täna enam mitte. Samuti tundub mulle, et öö on loomingu jaoks alati viljakam kui päev. Seega tuleb leida neid öid, kus asju juhtub," lisas ta.