Reklaam sulgub sekundi pärast

Kütkestavad Buduaari turg LIVE kostüümid säravad Klubis Teater!

Järgmisel nädalavahetusel, 14.03-15.03 toimub järjekordne Buduaari Turg, mis toob kokku kõik Eesti moeteadlikud inimesed!


14.03-15.03 toimub järjekordne Buduaari turg LIVE Tallinnas, mis toob kokku kõik Eesti moeteadlikud inimesed!

Glamuurne ostupidu saadab kõik enda külastajad laupäeval, 14.03 Klubisse Teater, kus toimub  Buduaari turg LIVE ametlik afterparty, et kõik enda vastostetud moeleide kohe ka teistele näidata saaks! Sel õhtul vallutavad klubi Teatri värvikad kostüümid ning neid kandvad säravad isiksused, kes saavad kokku peol One Night Only BonBon, kus lavale astub ka tõeline Brasiilia diiva Denise Fontoura!

Ainult üheks ööks saab koostöös Famous Grouse'iga Klubist Teater BonBon, mis ootab külla nii vanu sõpru kui ka uusi moehuvilisi, kel soov enda uues säravas kostüümis tantsuplats vallutada või leti ääres imetlevaid pilke nautida. Spetsiaalse klubiprogrammiga astub sel ööl lavale Brasiilia diiva Denise Fontoura, kes toob klubi Teater külastajateni suursuguse live'i!

Laupäeva hommikust peale on Buduaari turul võimalik aga näha kauneid Klubi Teater tantsijaid, kes jagavad põnevaid kingitusi, pakuvad silmailu ning kutsuvad õhtusele peole! Astu julgelt Klubi Teater boksi, mis on kindlasti kõige meelelahutuslikum boks, sest seal on kohal ka DJ, et ostlemine lõbusamaks ning samm kergemaks teha!

Klubi Teater ja Buduaari turg LIVE on selleks õhtuks ette valmistanud peo, kus särada enda uutes riietes, nautida kütkestavat lavashowd ning saada osaks mitmetele üllatustele ja kingitustele! Üksteist aastat Tallinna ööklubide lipulaevaks olnud BonBon avab laupäeval 14. märtsil üheks ööks taas oma uksed, et pakkuda taaskord meeliülendav öö, kus lavasid täidavad parimad artistid ja kaunimad tantsijad. Sel ööl saavad taaskord koos pidutseda kõik klubi BonBon sõbrad, kelle jaoks BonBon omal ajal pidude meelispaigaks sai. Peomeeleolu aitavad rikastada seksapiilsed meelelahutajad ja silmapaistvalt riietunud hurmurid, kes näevad eriti vastupandamatud välja tänu Kevin Murphy'le!

MÄNG ON LÕPPENUD!

PANEME VÄLJA STAARIKOMPLEKTI!

Tahad särada Buduaari turg LIVE afterparty'l tõelise tähena? Klubi Teater ja Buduaari turg LIVE panevad välja staarikomplekti -

Kaks 2-päeva piletit Buduaari Turule + piletid Ametlikule Afterparty'le Klubis Teater, privaatne fotosessioon klubi Teater privaatklubis Taboo sel ööl, et näidata enda kauneid uusi riideid ning 2 klubi Teater Platinum kaarti, et nautida linna parimaid pidusid VIP-ina ka edaspidi! Saada kiri aadressile mareli@klubiteater ning kirjuta, mida loodad Sina Buduaari turult leida!

Päeval ostlema ja õhtul peole! Ideaalne Buduaari turg LIVE päev lõppeb Klubis Teater "One Night Only BonBon"! Rohkem infot ürituse kohta Facebookis 

 

[gallery ids="2057945,2057951,2057957,2057964,2057970,2057976,2057981,2057988,2057992,2057998,2058003,2058009"]